Gelaat – Behandelingen

BEHANDELINGEN

IN 5 STAPPEN NAAR
EEN GELAAT IN BALANS

Laat uw huid  gratis analyseren door onze consulente, met de YourSkinType-software, en ontdek welke behandeling geschikt is voor uw huidtype.

1 DE MAGIE VAN
EEN ONTSPANNEN GELAAT

Overactieve spieren in het gelaat geven een verkrampte indruk en zorgen bovendien voor blijvende plooitjes: uitdrukkingsrimpels die vooral rond de ogen en tussen de wenkbrauwen fel zichtbaar zijn. Om de rust en zachtheid die een ontspannen gelaat uitstraalt te herstellen en rimpels te vervagen, ontspannen we de kleine spiertjes rondom ogen, mond, neus en bij het voorhoofd met een injecteerbare en veilige spierontspanner. Dat doen we met bijzonder veel aandacht voor de natuurlijke mimiek: die mag niet verdwijnen na de behandeling.

2 MEER VOLUME
VOOR EEN STRAK GELAAT

Met het ouder worden, vertraagt de celaanmaak. Het resultaat? Het gelaat gaat ‘invallen’: holle wangen, dunnere lippen en diepe groeven ontstaan, fijne rimpels duiken op en de huid wordt dunner. Om het natuurlijke volume – en de gezonde en frisse uitstraling die bij een vol gelaat hoort - te herstellen, werken we met biologisch compatibele vulmiddelen (fillers). Holtes, rimpels en groeven worden op een heel zachte manier opgevuld met inspuitingen die helemaal aangepast zijn aan uw gelaat(svorm) en huidtype. Het gelaat oogt meteen strakker en voller en het resultaat is beter en natuurlijker dan bij een lifting.

3 EEN STRAKKE HUID

Om de natuurlijke elasticiteit van de huid te behouden en te herstellen, starten we met een gepersonaliseerd verzorgingsregime voor thuis én het advies om voldoende vitamine C aan uw dagelijkse dieet toe te voegen. Mag het wat meer zijn? Dan bieden we ook tal van behandelingen aan waarmee we de elasticiteit van de huid weer kunnen verhogen op een niet-invasieve manier. Zo wordt ze op natuurlijke wijze weer veerkrachtig en strakker.

4 EEN EGALE KLEUR,
ZONDER VLEKKEN

Een mooie, egale teint zonder het gedoe van zwaar dekkende make-up? Rode of bruine pigmentvlekken, melasma, couperose (adertjes) kunnen weggewerkt worden met doelgerichte behandelingen zoals LED photo-therapie, en varia lasers op verschillende golflengtes. Aangevuld met een ondersteunend verzorgingsregime op maat voor thuis, zorgen we voor een blijvend resultaat.

5 EEN GLADDE HUID
ZONDER PUTJES OF KRASJES

Fijne rimpeltjes rondom de mond die niet verdwijnen bij het lachen, littekens van acne, grove poriën, putjes en wratjes of een ruwe huid? Het zijn vaak voorkomende, kleine ‘foutjes’ bij het huidoppervlak. We werken ze weg met behandelingen die de oppervlakte vernieuwen, zoals peelings of lasers. De beschadigde huidlagen worden dan één voor één verwijderd en maken plaats voor een zachte, nieuwe huid zonder putjes of krasjes.

PLUSPAKKET BIJ BEHANDELING

LED behandeling, zuurstof en/of een aangepaste persoonlijke medische crème ter ondersteuning van de thuisbehandeling zijn 3 onmisbare meerwaarden in de verjonging van de huid tot op het niveau van de cel. Daarom worden ze bij bepaalde behandelingen als een "pluspakket" aanbevolen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50