Mesofill

OPPERVLAKKIGE VULLER

OPPERVLAKKIGE VULLING DOOR KRACHTIGE REVITALISATIE

De oppervlakkige vulling of meso-fill verandert een droge verschrompelde huid weer in een vollere, sponsachtige en gehydrateerde huid, op plaatsen waar rimpels door een volumetekort zijn ontstaan. Dit is het gevolg van een krachtige vitalisatie en hydratatie van de onderhuid (of dermis) onder de rimpel.

Even een woordje uitleg. Onder de opperhuid zit de lederhuid, een laag die voor het volume, de vaste structuur en de soepelheid van onze huid zorgt. Die lederhuid bestaat uit vezels (collageen en elastine) en cellen (fibroblasten) die vezels aanmaken. Het geheel is gefixeerd in een gel-achtige substantie genaamd hyaluronzuur. Het collageen geeft de vaste structuur, de elastine zorgt voor rekbaarheid, terwijl het hyaluronzuur verantwoordelijk is voor de volle sponsachtige en soepele textuur van het geheel. Omdat de huid continu beweegt en verslapt, ontstaat er een volumeverlies onder de plooitjes in de onderhuid.  Deze zijn zichtbaar als rimpels. In hun beginstadium zijn deze rimpels nog wegstrekbaar en dus te behandelen. Deze oppervlakkige vuller herstelt het volume onder de rimpel en vermijdt verdere uitbreiding ervan.

Het product is een cocktail van hyaluronzuur, aminozuren, mineralen, oligo-elementen en vitaminen die de fibroblasten aanzetten tot het vormen van een gloednieuwe soepele onderhuid. Deze vuller is gericht op de opbouw en herstel van de onderhuid ter hoogte van de rimpel.

We verdoven de huid met een crème en brengen vervolgens de cocktail via kleine prikjes in de onderhuid.

GELAAT

Wanneer is dit iets voor mij?
  • U wil uw wegstrekbare rimpels op het gelaat behandelen.
  • Bijzonder gunstige zones zijn de zone rond de mond en wangen.
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
  • We raden u aan de verdovende crème 15 minuten op voorhand aan te brengen hier ter plaatse.
  • Na de behandeling zijn kleine prikjes zichtbaar die in de loop der dagen verdwijnen.
  • Kleine ongemakken die gepaard gaan met het prikken, zoals de kans op een blauwe vlekje, een beetje zwelling en roodheid is mogelijk.
  • U mag onmiddellijk make-up gebruiken.
  • Gebruik een zonnebescherming spf 30.
Welk resultaat mag ik verwachten
  • Vanaf de eerste behandeling is een verbetering van de huid zichtbaar.
  • Vier tot zes sessies, telkens om de 6 weken, volstaan als start. Daarna volstaat één sessie om de drie maanden waarna we kunnen overschakelen naar een jaarlijks onderhoud.

Alle prijzen zijn in €, per spuit en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50