Peeling niveau 6

PEELING NIVEAU 6

Dynamis Peel

De wens voor een gave huid heeft een enorme aanbod aan peelings  gecreëerd. Peelings met zuren, met korrels en uiteraard met lasers zijn al langer gekend. In de categorie “lasers” hebben de agressievere CO2 en de zachtere Erbium YAG hun doeltreffendheid reeds bewezen ten koste van een langere herstelperiode. Met de komst van de gepixeliseerde lasers werd de energie verdeeld over een deel van de oppervlakte in “pixels” met een snellere herstelperiode als gevolg.

De laatste generatie “Dynamis peel” biedt ook de luxe van ultra korte pulstijden om de warmteontwikkeling en dus de herstelperiode drastisch in te korten. Met een fractie van de pulstijd kan de dynamis peel de opperhuid verwijderen zonder warmte af te geven aan de diepere lagen. Deze recente ontwikkeling in de lasertechnologie levert nu een effectieve en wetenschappelijk bewezen methode voor het herstellen van de natuurlijke schoonheid van de huid, zonder verregaande nadelige effecten.

Deze peeling kost €425.

GELAAT

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50