Haar – Analyse

ANALYSE

HAARANALYSE

Haaruitval is een symptoom van een onderliggend probleem. Misschien is dat stress, misschien een ijzertekort of een hormonaal onevenwicht? Misschien ligt erfelijkheid aan de basis? Of misschien is er nog wat anders aan de hand.

Naast haaruitval aanpakken, kunnen we ook het haar stimuleren om dikker, voller en glanzender te groeien. Het is aan onze artsen om te achterhalen wat het onderliggende probleem  is en een gerichte, individuele behandeling opstarten.

Met onze in-house ontwikkelde haaranalyse bepalen we op een objectieve en medische onderbouwde manier eerst uw type haaruitval/haarprobleem. Vervolgens wordt de behandeling opgestart. Dankzij onze doorgedreven kennis en jarenlange ervaring in het domein bereiken we bij Carpe Clinic uitzonderlijke én natuurlijke resultaten. Zonder dat we daarvoor beroep hoeven te doen op ingewikkelde haarchirurgie.

De haarconsulente zal samen met u een vragenlijst overlopen. Daarna volgt de haaranalyse waarbij we met gespecialiseerde apparatuur de kern van het probleem van dichtbij bekijken, en een gedetailleerd beeld van de behaarde hoofdhuid kunnen krijgen.

Onze dermatologen zullen op basis van de haar- en een eventuele bloedanalyse een behandelplan op maat opstellen tijdens uw volgende consult. Daarna kan het herstel beginnen.

Wanneer is dit iets voor mij?
 • U heeft last van aanzienlijk haarverlies
 • Uw haar wordt dunner
 • U lijdt aan erfelijke haaruitval of haaruitval na zwangerschap
 • Uw haar mist vitaliteit
 • Uw haarscheidingen verbreden
 • U heeft te maken met toenemende haaruitval en dunner wordend haar
 • Voor mannen en vrouwen
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
 • Een haarconsult is enkel mogelijk op afspraak
Welk resultaat mag ik verwachten
 • Tijdens deze analyse bepalen we het probleem van uw haarzorgen en stippelen we er een doeltreffend behandelplan voor uit.
 • We bekijken alle mogelijke oplossingen, van shampoos en vitaminen tot haarinjecties en advies voor het gebruik van haarstimulerende toestellen.
Hoeveel kost het?
 • Een haaranalyse kost €50. Carpe Clinic biedt deze service met analyse en advies gratis aan, zodat iedereen kan genieten van een consultatie op maat.
  Een medisch consult bij een arts kost €80.

MEDISCHE LASERONTHARING

Haargroei kan ook vervelend zijn, zeker op benen of de armen of de bikinizone.

De permanente verwijdering van ongewenst haar is de wens van velen. Scheren en harsen bieden helaas maar een tijdelijke oplossing omdat ze de haarwortels niet vernietigen. Bovendien hebben ze vervelende nevenwerkingen zoals irritatie, ingegroeide haartjes en hergroei op de meest ongewenste momenten. De nieuwste types lasers vernietigen de haarfollikel ook bij lichte haren en zelfs bij donkere huidtypes.

Een testshot (gratis) met bijhorend advies is voor u beschikbaar, maak snel een afspraak met onze ontharingsdeskundige.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50