Haar – Behandelingen

BEHANDELINGEN

DE 3 STAPPEN VOOR
HAARGROEI IN BALANS

We hebben allemaal zones die we liever haarloos zien; armen, benen, oksels, de ruggen en borsten van mannen. Maar ondertussen houden we ook allemaal van mooie, volumineuze en glanzende haren op ons hoofd. Hoe bereiken we ons ideaal?

1 MEDISCHE
LASERONTHARING

Nooit meer ongewenste haartjes? Voor altijd gedaan met scheren of epileren? Medische laserontharing is een gerichte en permanente behandeling tegen ongewenste haargroei die tot meer dan 90% van de haartjes succesvol elimineert. Onze lasers van (in de Benelux ongeziene) topkwaliteit verwijderen op een pijnloze manier de haartjes. In tegenstelling tot veel andere lasers, verwijderen de Carpe-lasers haar ongeacht de huids- of haarkleur of het geslacht van de patiënt. Zelfs de lichtste haartypes of donkerste huidjes kunnen bij ons terecht.

BEHANDELINGEN

"We vliegen gans de wereld rond om congressen bij te wonen en meer kennis te verzamelen"
"We delen al onze kennis met u via boeken, videos en andere publicaties"
"Geniet van onze expertise en kennis, volg de laatste ontwikkelingen via de website, facebook en instagram"
"Duidelijke prijzen en een gedetailleerde uitleg voor iedere behandeling"
"Een behandelplan op uw maat met begrip voor uw budget"
"Advies ivm thuisverzorging: want ook dat is een belangrijke ondersteuning van uw behandeling"
"Wij bieden u gratis lekkere koffie en thee aan, van het elegante en gezonde merk CAFE COUTURE"

2 MANNELIJKE
HAARUITVAL

Bij Carpe Clinic hebben we de nieuwste, technologisch geavanceerde behandelingen in huis om uw haarverlies te bestrijden. Gecombineerd met een persoonlijk behandelplan en een begeleiding op maat, kunnen we gegarandeerd resultaat beloven. Alleen: wacht niet te lang. Om het allerbeste resultaat te boeken, pakt u haarverlies het liefst zo snel mogelijk aan. Als het kan vandaag nog.

BEHANDELINGEN

3 VROUWELIJKE
HAARUITVAL

Dunner wordend haar, haarscheidingen die verbreden en haarverlies? Het zijn de typische klachten waar heel wat vrouwen met haarproblemen mee kampen. Gelukkig kunnen we bij Carpe Clinic haaruitval verminderen, stoppen en trachten om te keren, dankzij onze individuele aanpak én vooruitstrevende behandelmethodes zoals vitamineprikjes, lichttherapie of injecties met het eigen bloedplasma. Let wel op: haaruitval is een probleem dat u best meteen aanpakt. Het mooiste resultaat krijgt u dan ook wanneer u snel ingrijpt.

BEHANDELINGEN

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50