Lichaam – Behandelingen

BEHANDELINGEN

IN 4 STAPPEN
NAAR EEN LICHAAM IN BALANS

1 Een strakker en
slanker silhouet

Misschien trekt dat ene bobbeltje op uw heupen steeds uw aandacht? Misschien krijgt u zelfs na een afslankkuur en vele uren sporten die sinaasappelhuid op de billen maar niet zoals u ze wilt? Of misschien blijft de huid op de armen doorhangen, ook al train je er al maanden in de sportzaal op? Het is oneerlijk, maar het is helaas waar: we hebben allemaal wel eens te klagen over ons silhouet.

En dan is het handig om voor plaatselijke en gerichte therapieën te kiezen die de zone aanpakken op alle vlakken tegelijk: vetverbranding meteen combineren met cellulitis en eventueel de huid aanspannen.  Een combi-therapie op maat van uw lichaam!

BEHANDELINEN

"Een plan op maat, met continue opvolging en bijsturing: want ook uw huid verandert"
"Onze geneesheren - specialisten zijn meesters in esthetische dermatologie"
"Pioniers in injecties én in lasers: 25 jaar ervaring op alle esthetische niveaus"
"Dr Ilan Karavani is de gewaardeerde auteur van het naslagwerk 'uwhuid', officieel tekstboek in scholen
"YOURSKINTYPE, het 2de en engelse boek van Dr Karavani, is vertaald naar Spaans en Frans"
"Journalisten rekenen sinds jaren op de expertise en kennis van artsen Dr Karavani, Dr van Riet en Dr Lintermans"
"Geniet van onze ruime, lichte en cleane behandelkamers, met zachte muziek en een comfortabel bed"

2 OVERMATIGE
TRANSPIRATIE (OKSELS)

Uw lichaam transpireert omdat het uw lichaamstemperatuur zo constant mogelijk probeert te houden. Dat is perfect normaal. Maar wat als u overmatig gaat transpireren en dat u stoort? Dan kan u kiezen voor een behandeling met een toxine, voor een gegarandeerd resultaat. In sommige gevallen is een toxine niet voldoende, en dan is er de volgende stap: lasertherapie.

BEHANDELINEN

3 MOOIE
HANDEN

We pakken huidveroudering aan in ons gelaat én over ons hele lichaam. Maar de handen? Die worden vaak vergeten. Nochtans zijn het onze visitekaartjes: één van de eerste dingen die anderen opvallen als ze u zien. En… het zijn ook de handen die vaak uw echte leeftijd verraden. Om uw lichaam vanuit esthetisch oogpunt helemaal in balans te houden, kan u daarom ook bruine vlekken, een verslapte huid of een gebrek aan volume ter hoogte van de handen laten behandelen bij Carpe Clinic. Vergeet ook uw handdruk niet: een toxine reguleert klamme handjes!

BEHANDELINGEN

"Volt, tv programma, gebruikt de expertise van Dr Karavani om producttesten op de huid uit te voeren"
"Dr Karavani ontwikkelt vanuit zijn expertise het gepatenteerde meetsysteem YOURSKINTYPE TM", een referentie in de objectieve verzameling van informatie"
"Andere artsen opleiden vanuit Carpe's expertise: via het opleidingscentrum voor ARTSEN www.tcse.be"
"Skin Academy is het platform waar alle huidprofessionals terecht kunnen voor opleidingen rond huidmeting en huidverzorging"
"Carpe ontvangt mannen en vrouwen: iedereen die aandacht heeft voor huidverzorging is welkom voor advies"
"Gratis en ruime parking, voor de deur: geen parkeerzorgen meer"
"Alle wegen leiden naar CARPE: E19, A12, E34, E313, de binnen - en buiten ring: Carpe ligt op het kruispunt van alles"

4 MEER INTIEM
COMFORT

De geboorte van een kind? De menopauze? Bepaalde bacteriën, verzwakken uw systeem ? Uw lichaam maakt heel wat mijlpalen door. Ingrijpende momenten die gepaard kunnen gaan met intieme ongemakken. Misschien ervaart u droogte, of een branderig gevoel? Incontinentie? Of merkt u op dat de vaginale structuur veranderde? Negeer deze symptomen liever niet, maar spreek erover met uw arts bij Carpe Clinic.

BEHANDELINGEN

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50