Lichaam – Behandelingen

BEHANDELINGEN

IN 4 STAPPEN
NAAR EEN LICHAAM IN BALANS

1 Een strakker en
slanker silhouet

Misschien trekt dat ene bobbeltje op uw heupen steeds uw aandacht? Misschien krijgt u zelfs na een afslankkuur en vele uren sporten die sinaasappelhuid op de billen maar niet zoals u ze wilt? Of misschien blijft de huid op de armen doorhangen, ook al train je er al maanden in de sportzaal op? Het is oneerlijk, maar het is helaas waar: we hebben allemaal wel eens te klagen over ons silhouet.

En dan is het handig om voor plaatselijke en gerichte therapieën te kiezen die de zone aanpakken op alle vlakken tegelijk: vetverbranding meteen combineren met cellulitis en eventueel de huid aanspannen.  Een combi-therapie op maat van uw lichaam!

BEHANDELINEN

2 OVERMATIGE
TRANSPIRATIE (OKSELS)

Uw lichaam transpireert omdat het uw lichaamstemperatuur zo constant mogelijk probeert te houden. Dat is perfect normaal. Maar wat als u overmatig gaat transpireren en dat u stoort? Dan kan u kiezen voor een behandeling met een toxine, voor een gegarandeerd resultaat. In sommige gevallen is een toxine niet voldoende, en dan is er de volgende stap: lasertherapie.

BEHANDELINEN

3 MOOIE
HANDEN

We pakken huidveroudering aan in ons gelaat én over ons hele lichaam. Maar de handen? Die worden vaak vergeten. Nochtans zijn het onze visitekaartjes: één van de eerste dingen die anderen opvallen als ze u zien. En… het zijn ook de handen die vaak uw echte leeftijd verraden. Om uw lichaam vanuit esthetisch oogpunt helemaal in balans te houden, kan u daarom ook bruine vlekken, een verslapte huid of een gebrek aan volume ter hoogte van de handen laten behandelen bij Carpe Clinic. Vergeet ook uw handdruk niet: een toxine reguleert klamme handjes!

BEHANDELINGEN

4 MEER INTIEM
COMFORT

De geboorte van een kind? De menopauze? Bepaalde bacteriën, verzwakken uw systeem ? Uw lichaam maakt heel wat mijlpalen door. Ingrijpende momenten die gepaard kunnen gaan met intieme ongemakken. Misschien ervaart u droogte, of een branderig gevoel? Incontinentie? Of merkt u op dat de vaginale structuur veranderde? Negeer deze symptomen liever niet, maar spreek erover met uw arts bij Carpe Clinic.

BEHANDELINGEN

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50