Weg met die wallen!

MONDAY, MARCH 19, 2018

Laat opgebleven gisteren? Nachtje gaan stappen? Je ziet er moe uit, slaap je wel genoeg? Deze vragen heb ik wel een aantal keer gekregen. Het zou me niet storen moest hier waarheid in zitten maar jammer genoeg heeft iedereen in mijn familie wel min of meer last van wallen of donkere kringen onder de ogen. Het zit dus in mijn genen. #niemandisperfect

 

De ene dag heb ik er meer last van dan de andere dag waardoor het niet altijd even zichtbaar is maar het merendeel van de tijd zie ik ze wel. Doordat ik me er bewust van ben focus ik me er ook meer op waardoor het voor mezelf meer een probleem is dan voor andere mensen. Ik had in het verleden al wat research gedaan en de enige oplossing zou een chirurgische ingreep zijn waarbij ze een deeltje huid onder de ogen wegsnijden en de vet/vocht zakjes ook wegnemen. Dit zou me naast een stevige rekening ook mogelijk een klein littekentje achterlaten en hoe dan ook ben je dan ook een week of twee out. (blauw) Door al deze factoren heb ik het in mijn achterhoofd gehouden maar altijd blijven uitstellen in de hoop een alternatief te vinden, met succes!

Steeds meer en meer mensen maken gebruik van tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur om veilig kleine cosmetische correcties te laten doen. Als man ben je niet zo thuis in deze wereld, althans ik toch niet. Ik wist wel dat deze natuurlijke fillers in het lichaam voorkomen en dat men ze voornamelijk gebruikte om efficient rimpels op te vullen. Tijdelijk weliswaar, want na 8 tot 12 maanden zijn deze zo goed als afgebroken en moet je terug.

Ik woon zelf in Antwerpen, ‘t stad, en had hier en daar al zéér positieve ervaringen opgevangen van Carpe Clinic. Ze werken met een team van artsen en skin experts die meer dan 25 jaar ervaring hebben en oplossingen op maat kunnen bieden voor gelaat, lichaam en haar. Mijn beach body is nog ‘work in progress’ zoals ze zeggen en haar heb ik meer dan genoeg maar voor mijn gelaat leek het me wel interessant om wat info te gaan opdoen. Zo’n professionele gedetailleerde analyse op maat is zelfs gratis! Wat is er tegenwoordig nog gratis moet je denken…

Ik ben bij dr. Van Riet langsgegaan om de oplossingen te bekijken of er wat aan die wallen gedaan kon worden en was aangenaam verrast. Deze zouden behandeld kunnen worden met een tijdelijke filler. Men vult als het ware de huid onder de wal een beetje op waardoor alles wat strakker komt te staan en door het extra onderhuids laagje filler is de blauwe schijn ook sterk minder. De prijs is bovendien zeer betaalbaar (link) en de behandeling is pijnloos en duurt hoogstens 15 minuutjes. Nadien kan je ook gewoon weer onder de mensen want je voelt en ziet er niets van! Ik heb meteen na het gratis consult een afspraak gemaakt bij Carpe Clinic en de datum vol spanning afgewacht. De behandeling zelf verliep zoals verwacht, snel en pijnloos.

Het resultaat mag er zéker wezen! De wallen zijn zo goed als verdwenen, ik zie er frisser en uitgerust uit en voel me een pak zelfzekerder! Oordeel zelf, ik had de dag voordien nog snel een selfie genomen omdat de wallen toen goed zichtbaar waren. De volgende dag ben ik meteen na m’n werk langsgegaan voor de behandeling. Had ik maar eerder geweten dat er zo een snelle betaalbare fix voor was!

Korte samenvatting:

  • De oorsprong is medisch, ze zijn bedoeld om de natuurlijke lichaamsvorm te herstellen.
  • De vloeistof hyaluronzuur is lichaamseigen, afbreekbaar en blijft 8 tot 12 maanden.
  • Indien overcorrectie makkelijk op te lossen – effect om te keren.
  • Pijnloze behandeling, een beetje verdovende crème en je voelt er niets van!
  • Snel en efficiënt, in & out op een kwartiertje zonder blauwe plekken.
  • Betaalbaar, ‘t leven is al duur genoeg!

Meer info? Klik hier om naar de contactpagina te gaan…