Slank en strak: getest door de Feeling redactie

Een buikje, trilbillen … iedereen heeft wel een ‘pijnpuntje’ met de zomer in het vooruitzicht. Bewegen en gezond eten helpt, maar onze redactie smeert, slikt en test de nieuwste behandelingen en middeltjes voor jullie.

GETEST DOOR HOOFDREDACTEUR AN:

Ultimate Tight bij Carpe Clinic

Net als bij de meerderheid van vrouwen is mijn buik probleemzone nr. 1 en met het ouder worden en de hormonale veranderingen, is het er niet beter op geworden. Bij Carpe Clinic hebben ze een batterij aan technieken om daaraan te verhelpen. De therapeute is formeel: ik heb geen overtollig vet, maar mijn huid is verslapt en spant niet meer goed op. Ik ben blij te horen dat daar geen wondermiddel voor bestaat, want daar geloof ik niet in. Meer is het een kwestie van een optimale darmwerking (gezonde voeding, aangevuld met probiotica) en gerichte oefeningen, ondersteund door de behandeling. Gezond eten en genoeg water drinken, doe ik al. Regelmatig joggen en wandelen ook. Dat laatste blijkt als low intensity-activiteit met veel zuurtofinname ideaal voor een plattere buik. Maar echte buikspieroefeningen heb ik altijd voor mij uitgeschoven. Dit is de wake-upcall die ik nodig had. Ik wissel ’s morgens mijn uurtje joggen af met 20 min buik- en rugspieroefeningen en stel voor de rest mijn hoop op radiofrequentie. De therapeute schuift met de stompe kop van het toestel over mijn buik en ik voel het langzamerhand warm worden. De warmte stimuleert de aanmaak van collageen, het elastische steunweefsel dat je buik in bedwang houdt, en bevordert het afvloeien van afvalstoffen. Bij de derde behandeling is de temperatuur zo opgedreven dat het nauwelijks te harden is. Maar de therapeute kent haar vak en weet precies wanneer ze moet ophouden en masseren. na de radiofrequentie volgt nog een korte sessie met Shockwave: pulserende akoestische golven verbrijzelen vetcellen en helpen ze af te voeren. Al na de tweede behandeling voel ik mijn broek ietsje losser zitten en ziet de therapeute met haar geoefende oog dat mijn buik platter is. Ik ga voor de complete behandeling van 6 beurten voor een maximaal resultaat!
ULTIMATE TIGHT (CELLULITE) OF SLIM (OVERTOLLIG VET) KOST €295 PER BEHANDELING. 15% KORTING BIJ EEN PAKKET VAN 6 BEURTEN, TELKENS MET 3 A 4 WEKEN TUSSENTIJD.