Infrastructuur

ONZE FACILITEITEN

DE KLINIEK

Carpe bevindt zich centraal binnen de meest belangrijke kruispunten van Antwerpen, in een groot en modern gerenoveerd gebouw, beroemd om zijn architectuur.

Parking is privé en vlot beschikbaar, een lift brengt u snel naar de eerste verdieping, een kennismaking met onze medische maar toch luxueuze omgeving. Ons top team van ondersteunend personeel, opgeleid in onthaal, consultatie en assistentie, streeft naar het creëren van een aangename, professionele en ontspannen omgeving voor elke patiënt. De dagdagelijkse organisatie, in de handen van onze coördinatrices, zorgt voor een vlotte doorstroming van uw bezoek.

We blijven vertrouwen op door ons geselecteerde technologieën, en evalueren steeds ‘nieuwe’ manieren om de huid te behandelen zodat we kunnen blijven evolueren en onze patiënten het allerbeste kunnen aanbieden. De vele soorten lasers, meer dan 35 in aantal, geven ons bijzonder veel behandelingsmogelijkheden. Door onze doorgedreven expertise en kennis kunnen we met de juiste therapie het beoogde resultaat bekomen,.

Onze artsen verfijnen constant hun techniek, door continue opleiding. Daardoor blijven ze koplopers in de toepassingen van allerlei injectables, zowel om spieren te ontspannen als volumes in te brengen.

Onze uitstekende reputatie, in combinatie met vooruitstrevende research leidt ook tot internationale erkenning. De artsen van Carpe worden wereldwijd gevraagd om hun kennis te delen op congressen en tijdens workshops, en zetten zich lokaal in voor esthetische scholen zoals Skin Academy en Training Center for Skin Experts.

PARKING

WIFI

KOFFIE

FOTOSTUDIO

Voor- en na-foto’s zijn in België ook verboden omdat ze ofwel het medisch beroepsgeheim schenden ofwel gemaakt werden met acteurs en dus bedrieglijk zijn.

Carpe Clinic heeft echter een eigen professionele fotostudio. Daardoor is het voor ons mogelijk om op een consistente, herhaalbare, controleerbare en perfect geregistreerde voor- en na foto’s van de (te) behandelende zones te maken. Zo kunnen wij uw persoonlijke voor- en na maken en bent u in staat om samen met ons uw evolutie op te volgen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50