Missie

MISSIE

BEAUTY IS IN THE EYE
OF THE BEHOLDER

Dat klopt: geen enkele (cosmetische) ingreep kan garant staan voor schoonheid. Simpelweg omdat schoonheid op zich een subjectief gegeven is.

Bij Carpe Clinic zien we schoonheid daarom los van ideaalbeelden. We proberen hier geen ‘mooie’, maar volstrekt kunstmatige vorm na bootsen. Of te boetseren.

Voor ons is het codewoord ‘uitstraling’. Want het is net dié uitstraling die, wanneer wij als persoon een relatie aangaan met de buitenwereld, bijdraagt tot de subjectieve perceptie van onze schoonheid. Die uitstraling geeft ons zelfvertrouwen. Ze maakt ons mooi.

Bovendien is een gezonde, mooie huid bevorderlijk voor onze sociale integratie. Onze huid is de ‘ontmoetingsplaats’ tussen onszelf én onze omgeving (of dat nu ons spiegelbeeld, onze partner of een wildvreemde is).

En daarom willen we bij Carpe Clinic de normale vorm en functie van die huid zo optimaal mogelijk verzorgen en – indien nodig – herstellen. Opdat u zich zelfzeker en mooi voelt. En dat ook uitstraalt.

CARPE BIEDT U 25 JAAR ERVARING ALS PIONIER IN DEZE DISCIPLINES

Rimpelbehandeling
Strekbare rimpels worden behandeld met injecties die vullende middelen of fillers bevatten. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn uitstekende, biologisch afbreekbare, veilige producten met onmiddellijk resultaat.

Gezichtsverjonging met liquid facelift
Een vol gelaat is een jong gelaat. Het gelaat vullen met eigen vet, door lipofilling of met vullende middelen zorgt voor een duidelijke gezichtsverjonging.

Rimpelbehandeling met spierontspanners
Voor rimpels die ontstaan door overmatige samentrekking van de spieren. Spierontspanners pakken uitdrukkingsrimpels en kraaienpootjes aan. De artsen bij Carpe Clinic werken enkel met geregistreerde merknamen.

Verwijderen van pigmentvlekken en uitgezette bloedvaten (couperose) met lasertherapie
Pigmentvlekken en rode bloedvaten worden met de laser (Alma Lasers, Deka Lasers, Fotona XP MAX Lasers) verwijderd met om een egale huidteint te bereiken.

Bestrijden van doffe huid en acnelittekens
Needling, mesotherapie, fraxional lasers en peelings verbeteren het huidoppervlak en zorgen voor een gave huid.

Herstel de verslapte huid
Radiofrequentie (of radiofrequentie), Mesolift en LED, Fotona Dynamis Lift, draden met o.a. Thread Lift, Happy Lift, Silhouette Soft, en de V-lift met Radiesse zorgen voor een strakke huid.

Definitieve laserontharing
Ongewenste haartjes worden voor meer dan 90 procent definitief weggelaserd met de Fotona XP MAX, de Diodelaser of met de Alexandriet. Bij het selecteren van de laser houden wij rekening met uw huidskleur en haarkleur. Voor veilig en doeltreffend ontharen van de oksels, bikinizone, benen of rug (mannen).

Advies en cosmetica op maat
Persoonlijk advies, cosmetica en behandelingen op maat. Een consult begint met een YourSkinType-analyse van het gelaat, waarna een doelgerichte behandeling wordt bepaald. Vraag naar uw persoonlijke consultatie en laat uw huid testen.

Overtollig vet verwijderen (zonder liposuctie) en behandelen van cellulite
Dankzij een combinatie van technieken – Radiofrequentie RF, Cryolipolyse, Lipolyse injecties, Ultra Shock Wave, mesotherapie – boeken we uitstekende en betrouwbare resultaten. De afslankende behandelingen versterken elkaars werking.

Gynaecologische verjonging
Urineverlies, minder contact of pijn tijdens het vrijen, vaginale droogte en irritatie worden opgelost met een gynaecologische behandeling met ledlicht of lasers, die de productie van collageen en de rehydratatie van de vaginale wand stimuleren. Zo herstelt het slijmvlies zich en krijgt het vaginale kanaal haar oorspronkelijke spanning terug.

Een gezonde huid is bevorderlijk voor onze sociale integratie.
Zo leven we langer, fysiek gezonder en mentaal gelukkiger.

- Dr. Ilan Karavani

DE 5 PIJLERS VAN CARPE

1Professioneel

Enkel het beste is goed genoeg. Dankzij onze professionele geneesheerspecialisten, ons team van paramedici én dankzij onze hoogwaardige producten en hoogtechnologische toestellen garanderen we u de meest professionele, moderne aanpak en behandeling.

  • Ons team bestaat uit professionele geneesheerspecialisten in de esthetische verzorging en de dermatologie. Zij worden omringd door uiterst bekwame paramedici. Dankzij voortdurende bijscholingen, nationale én internationale congressen, volgt het Carpe-team de nieuwste technieken, behandelingen en ontwikkelingen in de esthetische geneeskunde op de voet.
  • De kliniek investeert niet alleen in haar mensen, maar ook in haar apparatuur. Enkel de meest performante toestellen worden in huis gehaald. Ook dat maakt Carpe Clinic al jarenlang tot een referentie op vlak van huidverjonging in ons land. En ver daarbuiten.
  • We delen onze uitzonderlijke kennis graag in onze opleidingscentra voor huidverbetering. Ons TCSE – Training Center for Skin Experts – organiseert workshops en opleidingen voor artsen en specialisten in de esthetiek uit binnen- en buitenland. En onze Skin Academy biedt uitgebreide lessen en videodemonstraties aan voor iedereen die meer over de huid wil leren – zowel professionelen als leken.

2Prijsbewust

Esthetische zorgen zijn over het algemeen niet de goedkoopste zorgen. De gebruikte producten, de toestellen, de opleiding en kwaliteit van de behandelaars, het niveau van opvang, consult en nazorg dragen bij aan het kostenplaatje.

Carpe Clinic heeft dan ook, als grootste kliniek van ons land, prijsbewust gekozen voor een efficiënte aanpak die nutteloze kosten sterk reduceert. Uiteraard zonder daarbij aan de kwaliteit van de zorgen en diensten te raken. Al onze artsen zijn ervaren, erkende geneesheerspecialisten in de dermatologie.

3Proportioneel

Elk gelaat is anders en schoonheid is vooral een zaak van het herstellen of bewaren van de  juiste verhoudingen. Die worden in de natuur weergegeven als de Ogie curve en de verhoudingen van het getal Phi 1.6. Alleen door het respecteren van de juiste verhoudingen voor elke gelaatsvorm kan een natuurlijke schoonheid bereikt worden.

4Persoonlijk

Huidverzorging en esthetische zorgen moeten in de eerste plaats bijdragen tot uw persoonlijke ontwikkeling. Door meer zelfvertrouwen en betere sociale contacten, bereikt u een nieuwe dimensie in uw leven. Een volwaardig leven, verbeterde relaties en een activiteit waar u zich volledig in kan ontwikkelen zijn de echte doelen van uw bezoek en is de drijfkracht van onze toewijding om het samen met u te bereiken.

Alle zorgen worden op maat aangeboden zoals het voor arsten hoort; een persoonlijk consult – uw diagnose – uw behandeling op maat – opvolging door het team tot het resultaat bereikt is. Uw consult begint met een YourSkinTypeTM analyse van uw gelaat waarbij uw huidtype door een SKIN CODE wordt weergeven. Alleen na voorafgaande analyse is een doelgerichte behandeling mogelijk. Cosmetica op maat vormen de basis van uw dagelijkse thuisverzorging. 

Vervolgens bespreken wij de behandelingen die mogelijk zijn voor u, en dit op niveau gelaat-lichaam-haar. Spierontspanners, rimpelvullende middelen, facelift zonder snijden (liquid facelift of lipofilling – lipolift), lasers, peelings, thread lift, laserontharing, needling, mesotherapie, pigmentaties, uitgezette bloedvaten, geboortevlekken, en acné horen tot onze specialiteit.

5Progressief

Een natuurlijk resultaat vraagt tijd en is een progressief – lees geleidelijk – proces. Kleine stappen die uw dagelijks leven niet verstoren, geven op termijn de beste resultaten. Patiënten die al jaren bij Carpe komen zien er beduidend jonger uit dan hun leeftijdsgenoten, en dit op een natuurlijke wijze.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50