Biofeedback

BIOFEEDBACK

toekomst van de esthetiek

Deze techniek is ook gekend als Skin-Toning, de nieuwste hoogtechnologisch verzorging van de huid én de toekomst van de esthetiek.

Deze nieuwe techniek biedt vele mogelijkheden. Er is een Biofeedback voor huidveroudering, fijne rimpels, couperose, oog lifting, onregelmatige huid, grove poriën, acné, (over)gevoeligheid, huidspanning, etc. De mogelijkheden van de Biofeedback zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid.

Het voordeel van de Biofeedback is het effect van een medische behandeling gekoppeld aan de zachtheid van een cosmetische verzorging. Bij Biofeedback worden actieve stoffen in de huid gebracht via een intrafolliculaire infusie. De actieve stoffen dringen via de reeds bestaande natuurlijke huidkanalen tot diep in de dermis. Hierdoor heeft de techniek van deze Skin-Toning het effect van prikken, maar dan zonder naald. Door deze techniek kunnen de actieve stoffen tot in de dermis worden ingebracht, zonder de huid agressief te behandelen, noch te beschadigen. Niets dan voordelen want een betere diffusie, een tot 6 maal grotere oppervlakte, dieper in de dermis en met elektrische stimulatie.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Afhankelijk van uw huidtype en probleem, kiest de behandelaar de voor u geschikte vorm van Skin-Toning. De behandeling start met een reiniging op maat aangepaste aan uw huid(type).

Dan maakt de behandelaar u klaar voor de Biofeedback. Na het aanbrengen van een kleefelektrode in de hals worden volgende stappen doorlopen:

Stap 1: Naaldloze injectie met een jet-stream. Hiermede is er aan de ene kant een suctie, doordat de huid zachtjes in de tip van de jet-stream getrokken wordt terwijl hierdoor aan de andere kant de jet-stream de actieve stoffen zijdelings in de poriën kan persen. Hierdoor vullen de bestaande kanalen in de huid zich met electrolyten, treedt de biofeedback in actie en is de huid klaar voor de 2e stap.

Stap 2: Elektrische stimulatie (biofeedback) op de spieren voor een re-educatie van de spier waarbij de spier nieuwe impulsen krijgt en als het ware opnieuw wordt opgevoed.

De behandelaar zal de zones die het meeste aandacht nodig hebben extra diepgaand behandelen.

De behandeling wordt beëindigd met een korte reiniging van de huid. U bent meteen totaal gerelaxeerd, hebt een deugddoende toning ondergaan, en bent meteen klaar voor het werk, een date of een avondje uit.

In geval van acne

De techniek van de Skin Toning, en dan vooral de voordelen van de naaldloze infusie, zijn belangrijk bij acné: de huid wordt zeer diep gereinigd, terwijl we werkzame stoffen injecteren in de diepte, die daar de ontsteking aanpakken en vernietigen.

 

Wanneer is dit iets voor mij?
  • U wilt uw huid een boost geven en beginnende huidveroudering aanpakken
  • U wilt uw huid zacht behandelen, zonder prikken, maar toch gericht
  • U heeft acné en wenst geen medicatie te nemen of u wenst een vette huid te normaliseren
  • U wenst verslapte (lift effect) of verkrampte (frons, kraaienpootjes) spieren te harmoniseren.
  • U wenste verslapte hals- en kaaklijn terug te verstevigen
  • U wenst een instant glow: instant hydratatie van de huid
  • U wenst donkere kringen aan te pakken of rimpels ronde de ogen te verminderen
  • KAN OOK PERFECT IN DE ZOMER EN BIJ GEBRUINDE HUID !
Welk resultaat mag ik verwachten

WAAROM BIJ CARPE?

TRIWINGS L.E.D. volgt de europese norm

TRIWINGS L.E.D. volgt de europese norm

Meerdere toestellen in huis voor snelle opvolging

Meerdere toestellen in huis voor snelle opvolging

Toestellen hebben flexibele settings voor gerichte behandeling

Toestellen hebben flexibele settings voor gerichte behandeling

Irritaties, roodheid, gevoeligheid, jeuk verbeteren

Irritaties, roodheid, gevoeligheid, jeuk verbeteren

Belangrijke stap binnen acné behandelplan

Belangrijke stap binnen acné behandelplan

Combineer LED met laser voor meer comfort

Combineer LED met laser voor meer comfort

Haargroei wordt gestimuleerd

Haargroei wordt gestimuleerd

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50