Dynamis Lift

DYNAMIS LIFT

STRAKKE HUID

Huidverslapping ontstaat wanneer het onderhuids bindweefsel zijn elasticiteit verliest. Het manifesteert zich met de jaren als “overtollige en hangende” huid, en is net als rimpels en vlekken, een teken van veroudering. Vroeger werd het gelaat simpelweg chirurgisch gelift, vaak met een getrokken gelaat: een ‘masker’ als resultaat. Maar met de nieuwe technologie kunnen vele kandidaten met een natuurlijke methode reeds geholpen worden. De Dynamis Lift heeft op gebied van kracht en effect zijn gelijke niet en heeft momenteel in de conservatieve liftings een primordiale plaats ingenomen.  Door de multidimensionale technologie wordt de huidverslapping tot in de diepte aangepakt. Door de energie die het collageen opneemt, krimpt de huid en ontstaat er ook nieuw bindweefsel.

Meerdere technieken voor de verbetering van de huidspanning hebben de laatste jaren het levenslicht gezien; flitslichten, mesotherapie, draden, radiofrequentie, infrarood lasers en ultrasound.  Het voordeel van de nieuwste Dynamis lift ligt vooral in de driedimensionale aanpak van de huid en de kracht van deze energiebron. 

De drie dimensies zijn:

  1. De SMOOTH mode waarbij de mucosa intra-oraal – in de mondholte - wordt aangepakt en de contractie van collageen aanhoudend stimuleert.
  2. De FRAC 3 mode waarbij over heel de dikte van de huid ultrakleine haarden van hitte opgewekt worden die het netwerk van collageen stimuleren.
  3. De PIANO mode die een zachte maar diepe warmte afgeeft en voor een tijdje aanhoudt tot de huid samentrekt.

Deze Dynamis Lift 3D techniek biedt een synergistische en niet-invasieve oplossing voor huidverslapping. Deze opwarming gebeurt tot in de diepste vezels zonder beschadiging van de weefsels, en is ook geschikt voor mensen met een donkere huid.

Eerst gaan we de huid grondig reinigen. Voor de intra-orale fase wordt de mond gedept. Er zijn meerdere passages voorzien. De behandeling is niet pijnlijk, maar omdat de liprand gevoelig is, wordt daar eventueel verdovende crème voorzien.

Tijdens de behandeling kan u licht prikkelende sensaties ondervinden en opwarming van de zone. Tijdens bepaalde modes gebruiken we dan ook extra koeling (koude lucht). Tijdens de volledige sessie draagt u een beschermende bril.

Een extra feature is de krulling van de lip. Met volume kan je de lip voller maken, maar met deze laser kan ook de collageenvezels aan de binnenkant stimuleren, waardoor de lip mooi naar boven krult. Daardoor wordt de afstand tussen de liprand en neus verkort, hetgeen de jeugdigheid van de lip hersteld.

Meteen na de behandeling kan de huid rood zijn, en prikkerig / branderig aanvoelen. Indien nodig sluiten we af met een sessie LED licht: deze kalmeert de huid en stimuleert de cellen om te regenereren.

 

Wanneer is dit iets voor mij?
  • Voor iedereen die huidverslapping heeft (ogen, wangen, kaaklijn, hals, decolleté, maar ook armen!!)
  • Voor iedereen die graag een opkrullende lip en volle liprand wenst zonder extra fillers voor volume.
  • Met de behandeling van de huidspanning verbetert de kwaliteit van de huid, een ‘skin rejuvenation’.
  • Zowel patiënten met een lichte als een donkere huidskleur krijgen een beter resultaat.
  • Ook voor de armen, hals en decolleté is deze behandeling aan te raden.
  • KAN OOK PERFECT IN DE ZOMER EN BIJ GEBRUINDE HUID !
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
  • Hoewel deze laserbehandeling weinig pijnlijk is, kan de laser rond de mond (lip) gevoelig zijn, en verdoven we indien nodig met verdovende crème of spray.
  • Er is geen downtime, u kan meteen weer aan het werk of naar een sociaal event.
  • Na een 2 tal dagen kan de liprand lichtjes vervellen, goed hydrateren is de boodschap.
  • Door de warmteontwikkeling kan de behandelde plaats iets roder kleuren, maar deze trekt dezelfde dag weer weg. Lichte irritatie en branderig gevoel op gevoelige zones zijn mogelijk, u krijgt medische crème om dit te verzorgen.
  • Een beugel, een brug of implantaten is geen probleem meer.
  • Voor de behandeling van de oogzone, worden speciale ooglenzen ingebracht voor extra bescherming. Lensdragers moeten hun lenzen die dag uitlaten.
  • Voor een optimaal resultaat raden we u aan tot één week na de behandeling niet onbeschermd te zonnen.
Welk resultaat mag ik verwachten
  • Na drie tot vier behandelingen, met telkens drie tot vier weken tussen elke behandeling, zien we de huid progressief steviger en strakker worden.
  • Omdat het collageen gestimuleerd wordt, mag u niet alleen een steviger gelaatscontour maar ook een fijnere huidstructuur verwachten.

WAAROM BIJ CARPE?

uw behandelaar is een expert

uw behandelaar is een expert

doelgericht werken op diepgaande huidlifting

doelgericht werken op diepgaande huidlifting

pijnloos

pijnloos

onmiddellijk resultaat

onmiddellijk resultaat

plump uw lippen in een naturelle krul

plump uw lippen in een naturelle krul

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50