Erbium laser

ERBIUM Q-SWITCH LASER

TEGEN ROODHEID

Couperose zijn verbrede bloedvaatjes in de huid die meestal voorkomen op de wangen en de neus. Een kenmerk van de aandoening is dat de bloedvaten zijn uitgezet, soms met duidelijk zichtbare lijntjes of sterretjes. De huid kan ook een blijvend rood kleuren. Met lasers van de laatste generatie kunnen we zowel kleine, grote en diepe bloedvaten behandelen.

Eerst brengen we op het gelaat een koelende gel aan. De medische professional berekent de juiste energie en zendt een lichtstraal op de huid die doordringt tot in de bloedvaten. De rode kleurstof in de bloedcellen vangt de energie op, zet die om in warmte en vernietigt zo het bloedvat. De uitgezette bloedvaten verdwijnen zonder de omgevende huidstructuren te beschadigen.

Een zachte reiniging en het gebruik van kalmerende crèmes kunnen het probleem indijken. Inname van natuurlijke extracten kunnen de bloedvaten verstevigen. Ook het vermijden van warmte, zon, alcohol en gekruide spijzen is van belang om de bloedvaten zo weinig mogelijk te prikkelen.

 

Wanneer is dit iets voor mij?
  • Al wie ontsierende, kleine, uitgezette en oppervlakkige bloedvaten in de huid wilt verwijderen.
  • Zowel patiënten met een lichte als een donkere huidskleur krijgen een beter resultaat.
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
  • Hoewel de nieuwe laser de minst pijnlijke en zachtste behandelingswijze is, kan de laser voor sommige patiënten een licht prikkelend gevoel geven.
  • Door de warmteontwikkeling kleuren de behandelde plaatsen de eerste dagen iets roder. De paarse verkleuring is evenwel niet meer te zien en daardoor bent u niet langdurig werkonbekwaam.
  • Voor een optimaal resultaat raden we u aan tot 3 weken na de behandeling niet onbeschermd te zonnen.
Welk resultaat mag ik verwachten?

WAAROM BIJ CARPE?

Meer dan 10 soorten draden

Meer dan 10 soorten draden

meerdere merken in huis voor een optimale selectie

meerdere merken in huis voor een optimale selectie

experten artsen voor deze techniek

experten artsen voor deze techniek

artsen = dermatologen en dermatochirurgen behandelen u

artsen = dermatologen en dermatochirurgen behandelen u

oplossing op maat voor versteviging

oplossing op maat voor versteviging

Combi mogelijk met hyaluronzuren

Combi mogelijk met hyaluronzuren

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50