Fotofacial

FOTOFACIAL

GAVE HUID

Lichte rode of bruine vlekken, fijne adertjes en beginnende verslapte huid geven, naast rimpels, het eerste teken van huidveroudering aan. Plaatselijke ophopingen van pigment of pigmentcellen uiten zich als bruine vlekken. Verbrede bloedvaatjes in de huid vormen couperose. Huidverslapping manifesteert zich met de jaren, wanneer het onderhuids bindweefsel zijn elasticiteit verliest. 

Crèmes en peelings zijn soms ontoereikend om tot een gave huid te komen, en dan komt de nieuwe lasertechnologie van pas die zowel roodheid en pigment aanpakt en tegelijk ook de huidspanning verbetert.

Om een optimaal resultaat te bekomen voor zowel pigment als roodheid en huidspanning, zorgen we voor prikkelingen op verschillende niveaus. Deze benadering dankt zijn resultaat aan regelmatige herhalingen op lage intensiteit, maw: wij pakken de vlekken en de verslapping aan door meerdere lasers op verschillende golflengten naast elkaar te gebruiken.

De lichtstraal van de laser dringt door de huid tot in het pigment en de bloedvaten. Daar wordt de energie opgevangen en omgezet in warmte waardoor de bruine vlekken afsterven en schilferen, en de bloedvaten verdwijnen zonder de omgevende huidstructuren te beschadigen. Het resultaat is een vermindering van de ongelijkmatige vlekken én een verbetering van de huidstructuur. Door regelmatige stimulatie van de huid en het collageen door laser wordt immers de huidspanning verhoogd.

Wanneer is dit iets voor mij?
 • Al wie beginnende ontsierende, kleine, oppervlakkige bloedvaten en pigmenten in de huid wil verwijderen.
 • Met de behandeling van pigmentatie en roodheid door laser, verbetert automatisch ook de huidspanning.
 • Zowel patiënten met een lichte als een donkere huidskleur krijgen een beter resultaat.
 • Ook voor de handen is deze behandeling aan te raden.
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
 • Hoewel deze laserbehandelingen de minst pijnlijke en zachtste behandelingswijze zijn, kan de laser voor sommige patiënten een licht prikkelend gevoel geven.
 • Door de warmteontwikkeling kan de behandelde plaats iets roder kleuren, maar deze trekt dezelfde dag weer weg. De paarse verkleuring is evenwel niet meer te zien en daardoor bent u niet langer langdurig werkonbekwaam.
 • Pigmentvlekken kunnen iets donkerder worden en een licht korstje vormen, dat na een paar dagen vervelt.
 • Voor een optimaal resultaat raden we u aan tot 12 dagen na de behandeling niet onbeschermd in de zon te komen.
 • Hou rekening met eventueel roodheid en / of zwelling
Welk resultaat mag ik verwachten
 • Na drie tot vier behandelingen, met telkens drie tot vier weken tussen elke behandeling, zien we de huid progressief verbleken, verbeteren en verstevigen.
 • Omdat de poriën verminderen en het collageen gestimuleerd wordt, mag u een steviger gelaatscontour en een fijnere huidstructuur verwachten.

WAAROM BIJ CARPE?

ideale start voor een egale teint

ideale start voor een egale teint

pijnloos

pijnloos

uw behandelaar is een expert

uw behandelaar is een expert

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50