Fractional laser

FRACTIONAL LASER

EEN STRAKKE HUID EN EEN ULTIEME HUIDKWALITEIT, ZONDER CHIRURGIE

Een strakkere huid is het resultaat van een jongere onderhuid die zich net onder de opperhuid bevindt. Deze onderhuid of dermis bevat zowel steunvezels (collageen) als elastische vezels (elastine) die de strakheid en soepelheid van de huid bepalen. In deze laag bevinden zich ook de bloedvaten, de talgklieren en een deel van het dieper pigment. In de loop der jaren en onder invloed van de zon gaat deze laag aan stevigheid en veerkracht verliezen. De huid wordt slap en de bloedvaten worden zichtbaar als een rood netwerk. Ook andere problemen zoals diepere pigmentvlekken, open poriën, acné en littekens hebben hun oorsprong in deze laag. 

De laser stuurt een straal die tot 3mm diep in de onderhuid doordringt en de weefsels in de diepte aanzet tot verjonging. Dit zonder de opperhuid te beschadigen waardoor het herstel in luttele uren bereikt wordt.  Dankzij de specifieke golflengte van 1550 nm heeft deze laser het voordeel de opperhuid te sparen en toch de onderhuid diep aan te pakken. 

De bijkomende fractionele technologie verdeelt de laserstraal in meerdere microscopisch fijne bundels die in een raster verdeeld zijn. Per behandeling wordt een deel van de huid behandeld. De rest van de huid blijft gespaard waardoor de genezing veel vlotter verloopt.

De behandeling is kort (30 minuten) en goed te verdragen. Een plaatselijke verdoving met een crème volstaat. De te behandelen zone en de instellingen van de laser worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften. De Laser scant de huid centimeter per centimeter af tot de zone volledig behandeld is.

De roodheid en eventuele zwelling onmiddellijk na de behandeling, vermindert zienderogen in de loop van dezelfde dag. Diezelfde dag kunnen alle activiteiten hervat worden. De volgende dagen voelt de huid strakker en steviger aan en de fijne lijntjes zijn minder. De behandeling kan een maand later herhaald worden.

De belangrijkste toepassing is de verbetering van de huidkwaliteit door middel van onderhuidse verstrakking en egalisering van het gezicht, de zone rond de ogen, de hals, decolleté en de handruggen. Andere toepassingen zijn uitgezette bloedvaten, diepe pigmentvlekken, open poriën, acné en acné littekens, chirurgische littekens en striemen.

Welk resultaat mag ik verwachten
  • Een strakkere huid, duidelijk minder fijne lijntjes.
  • Een mooiere egale tint met minder roodheid en pigmentvlekken.
  • Fijnere poriën en minder acne.
  • Vervagen van littekens en striemen.
  • Verbetert de huidstructuur en vermindert de noodzaak voor de klassieke BB-creams.
  • Duidelijke en betrouwbare resultaten kunnen zichtbaar zijn na 1 behandeling. Meerdere behandelingen met 1 maand interval verbeteren het effect.
  • Werkhervatting kan dezelfde dag.

WAAROM BIJ CARPE?

uw behandelaar is een expert

uw behandelaar is een expert

doelgericht werken op diepgaande huidverbetering

doelgericht werken op diepgaande huidverbetering

combineer met LED om sneller te herstellen

combineer met LED om sneller te herstellen

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50