Full face

Full face - een vol gelaat

VULLEN VAN EEN VOLLEDIG GELAAT

Jongeren hebben een vol gelaat. Met het ouder worden verliezen we volume in het gelaat. Dit uit zich als deuken en plooien. Beginnend volumeverlies uit zich op de wangen, de slapen, de kaaklijn en rond de mond. De huid verliest spanning en de nieuwe schaduwen ontsieren het gelaat. Vroeger, met de klassieke lifting, werd deze huid gewoon weggesneden en aangespannen. Het gevolg was een spits en uitdrukkingsloos gelaat. Niet echt natuurlijk want de jeugd heeft een VOL gelaat. Ook handen verliezen volume in de loop der jaren waardoor de pezen en aders zichtbaar worden. Daarom worden ook de handen met deze techniek verjongd.

Het vullen van het gelaat is een revolutie op dat vlak. De aandacht gaat niet meer naar het opspannen van de huid maar naar het vullen van de ontbrekende volumes waardoor de huid vanzelf aanspant en de schaduwen verdwijnen. Naast de beproefde methode van het vullen met eigen vet voor de correctie van grote volumes (lipofilling, en het nieuwere LIPOLIFT) zijn er meerdere oplossingen voor middelgrote volumes. Biologisch compatibele stoffen kunnen zo ingespoten worden terwijl u wacht en bieden als oplossing 2 grote mogelijkheden: meer volume of meer huidspanning.

Een lifting van het gelaat met volumes, ontstaat door dmv aanmaak van nieuwe collageen rondom deze biologische filler. Het resultaat is een vol en fris gelaat.

De V-Lift ontstaat door “draden” onderhuids aan te brengen via een bepaalde techniek, en door de textuur van Hyaluronzuur gaan die onderhuidse “draden” de huid aanspannen.

Beide mogelijkheden kan u in één sessie verkrijgen mits de gepaste hoeveelheden in te spuiten. Een korte tijd later stapt u de kliniek buiten met een duidelijk jonger gelaat. Het resultaat wordt onderhouden door jaarlijks een “touch up” te doen want in de loop der tijd wordt het product veilig en op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. Daardoor blijft u er even fris uitzien als de eerste dag, 

GELAAT

Wanneer is dit iets voor mij?
  • Deze collageenbehandeling kan op elke leeftijd worden toegepast omdat huidaanmaak ook op elke leeftijd mogelijk is (denk maar aan wondgenezing).
  • Een facelift met volumes en V-lift zijn geschikt voor het opvullen van het gelaat op plaatsen waar volume verloren is gegaan en de huid verslapt is. Dit is voornamelijk het geval op de wangen, de slapen en de kaaklijn. Ook voor de handen kunnen dermal filler een oplossing bieden.
  • De V-lift kan ook voor de verslapte hals een oplossing zijn.
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
  • Een voorafgaande allergietest is niet nodig.
  • Een dermale vuller mag niet zomaar worden geïnjecteerd als er reeds permanente implantaten aanwezig zijn in het gebied. Overleg dit steeds met uw arts.
  • Kleine ongemakken die gepaard gaan met het prikken, zoals de kans op een blauwe vlekje, een beetje zwelling en roodheid is mogelijk.
Welk resultaat mag ik verwachten
  • Na 1 behandeling is er reeds resultaat, eventueel kan een vervolgbehandeling gepland worden na 6 tot 12 weken, dit in overleg met uw arts. Met meerdere behandelingen kan een mooi resultaat behaald worden.
  • De dermale vuller blijft zacht en flexibel.
  • Veilig, omwille van de biologische afbreekbaarheid van de substantie. Na elke behandeling is er een gedeeltelijke maar blijvende toename van het collageen.

WAAROM BIJ CARPE?

gespecialiseerde zorg voor gelaat én lichaam én haar: totaal aanpak op maat

gespecialiseerde zorg voor gelaat én lichaam én haar: totaal aanpak op maat

vraag steeds gratis en vrijblijvend ons professioneel advies

vraag steeds gratis en vrijblijvend ons professioneel advies

we delen al onze kennis met u via boeken, videos en andere publicaties

we delen al onze kennis met u via boeken, videos en andere publicaties

een plan op maat, met continue opvolging en bijsturing: want ook uw huid verandert

een plan op maat, met continue opvolging en bijsturing: want ook uw huid verandert

Alle prijzen zijn in €, per spuit en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50