Legato II

LEGATO II

HET PLATFORM VOOR EEN PERFECTE HUID

Een onregelmatig huidreliëf vormt een zichtbare onderbreking van de huidoppervlakte. Acné-letsels kunnen na hun genezing putjes achterlaten. Littekens na operaties of ongevallen kunnen het reliëf verstoren. Tenslotte zijn bepaalde striemen duidelijker zichtbaar door hun onregelmatige huidreliëf.

Een verslapte huid is met klassieke middelen niet steeds te verhelpen. Zowel op het gelaat (ogen, wangen, hals) als op het lichaam (decolleté, armen, benen, handen, buik) kan de huid dun en verslapt zijn.

Melasma is een pigmentafwijking die als grote grillige bruine vlekken op het gelaat zichtbaar is, vooral op de bovenlip, de wangen en het voorhoofd. Melasma is vooral vervelend omdat het moeilijk met make up bedekt kan worden.

De LEGATO II van producent ALMA LASER is een platform dat melasma, acné, littekens en andere huidimperfecties aanpakt met MICROPLASMA en IMPACT ultrasound technologie.

De Microplasma is een kortstondige intense en gefocaliseerde vorm van “hitte” die zowel de huid kan opwarmen en aanspannen, als het reliëf en zijn pigment verpulveren waardoor de huid gladder en bleker wordt. Er zijn meerdere tips beschikbaar op de handstukken, hierdoor kan voor elke indicatie het correcte level van ablatie en thermische effect worden gekozen.

De Impact ultrasound technologie pompt via een akoestisch effect actieve bestanddelen tot diep in de huidcellen.

De LEGATO II is aangewezen vooral nuttig bij afwijkingen in de huidtextuur en -reliëf, melasma, huidspanning, striemen, littekens, keloïden, acné rosacea en diffuse roodheid.

Wanneer is dit iets voor mij?
 • Voor iedereen die de huidoppervlakte wil verbeteren en verjongen (ogen, gelaat, hals, decolleté, handen)
 • Voor het verbeteren van kleine littekens, poriën, vlekjes, onregelmatigheden.
 • Met de behandeling van de ‘toplaag’ van de huid, verbetert niet alleen de kwaliteit en kleur van de huid, maar ook in mindere mate de huidspanning.
 • Zowel patiënten met een lichte als een donkere huidskleur (en ogen) komen in aanmerking.
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
 • We verdoven met verdovende crème of spray. Tijdens de behandeling wordt extra gekoeld met lucht.
 • U kan meteen weer aan het werk. Hou wel rekening met roodheid die merkbaar blijft (gedurende een dag of 3 à 5).
 • Na een 2 tal dagen kan de huid fijne bruine korstjes ontwikkelen, die stapsgewijs gaan vervellen. Dat is te wijten aan de huidvernieuwing. Dit kan een paar dagen duren. U krijgt een voorschrift voor een herstellende crème. Goed hydrateren is erg belangrijk.
 • Gedurende 3 weken na de behandeling dient u de huid te beschermen met een 50+ factor, ook als de zon niet schijnt.
 • Voor de behandeling van de oogzone, worden speciale ooglenzen ingebracht voor extra bescherming. Lensdragers moeten hun lenzen die dag uitlaten.
 • Voor een optimaal resultaat raden we u aan tot 4 weken na de behandeling niet onbeschermd te zonnen.
Welk resultaat mag ik verwachten
 • Reeds na 1 behandeling ziet u verbetering: een frissere, jeugdigere en strakkere huid. Afhankelijk van het te behalen resultaat, herhaalt u de behandeling na 6-8 weken.

WAAROM BIJ CARPE?

light versie beschikbaar voor een zachtere start

light versie beschikbaar voor een zachtere start

uw behandelaar is een expert

uw behandelaar is een expert

toplaser van ALMA; groot laser bedrijf wereldbekend

toplaser van ALMA; groot laser bedrijf wereldbekend

sterke versie mogelijk voor diepgaande resultaten

sterke versie mogelijk voor diepgaande resultaten

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50