Needling

NEEDLING

STRAKKE HUID

Na het daverend succes van de Skin Roller met Micro-Needling om de huid op te spannen en littekens weg te werken, presenteren we de elektronische versie voor klinieken. Deze naalden gaan sneller, dieper en toch minder pijnlijk dankzij een elektronische regeling. De steriele micro-naaldjes voor éénmalig gebruik zijn gegroepeerd en doorprikken de huid op een regelbare diepte. De snelheid is eveneens variabel en wordt aangepast aan uw huidtype.

Doel van de elektrische roller is de huid te doorprikken, waarbij honderden uiterst kleine kanalen worden gemaakt. Tegelijk wordt ook het collageen aangemaakt waardoor de huid aanspant en lijntjes verminderen. De therapie is efficiënt, veilig, beproefd en betrouwbaar.

We verdoven de huid met een crème, de huid wordt goed gereinigd van alle sporen van crème, make-up en transpiratie, waarna nadien een actief bestanddeel kan worden ingemasseerd. Dan wordt het toestel op de huid gezet. De huidtherapeute gaat met zachte ronddraaiende bewegingen meerdere keren over de te behandelen zone.

Bij elke herhaling kan de diepte en de snelheid verhoogd worden.

Een eerste indicatie van reactie is roodheid met eventueel kleine rode en/of blauwe puntjes. Sterke roodheid kan vanaf de eerste dag tot mogelijk 3 dagen. Eventueel kan na een aantal uur een kleine zwelling optreden, omdat de huid vocht creëert om de roodheid te bedwingen, maar ook deze is slechts tijdelijk. Deze reacties zijn een teken van activiteit en dus gewenst.

De verslapte huid van ons gelaat, hals of decolleté heeft vaak een boost nodig, het doorprikken van de huid zelf is al een stimulatie op zich. Wij werken dit dat nog eens extra af door een actief bestanddeel over de huid te distribueren.

Wanneer is dit iets voor mij?
  • U wilt uw wegstrekbare rimpels op het gelaat behandelen.
  • Ook de wegstrekbare rimpels van de hals en het decolleté komen in aanmerking. Bijzonder gunstige zones zijn de wangen en de zone rond de mond en de ogen.
  • U wenst de huidverslapping van gelaat, ogen, hals en decolleté aan te pakken.
  • Deze techniek werkt goed bij bestaande fijne huiden, en bij doffe, vale huiden.
  • Ook oppervlakkige acnéputjes en – krasjes verbeteren met needling.
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
  • We raden u aan de verdovende crème 15 minuten op voorhand aan te brengen.
  • Na de behandeling zal de behandelde zone roodheid vertonen, eventueel een kleine zwelling. Dit kan een paar dagen aanhouden. Heeft u een gevoeliger huid, dan zorgen wij voor aangepast medicatie.
Welk resultaat mag ik verwachten
  • Vanaf de eerste behandeling is een verbetering van de huid zichtbaar.
  • Vier tot zes sessies om de 4 tot 6 weken volstaan als start. Daarna volstaat één sessie om de drie maanden waarna we kunnen overschakelen naar een jaarlijks onderhoud.
  • Hou ook rekening met de ‘richtlijnen voor prikken’

WAAROM BIJ CARPE?

prachtige resultaten

prachtige resultaten

kan ook gecombineerd worden met PRP

kan ook gecombineerd worden met PRP

mega huidbooster

mega huidbooster

ook voor de stimulatie haarfollikel

ook voor de stimulatie haarfollikel

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50