Peeling niveau 1

PEELING NIVEAU 1

Fruitzuren, Resorcine, TCA

Het zachtste niveau van chemische peelings.

De chemische peel maakt gebruik van high-tech moleculen die enkel op medisch voorschrift te verkrijgen zijn. Na het reinigen en ontvetten van de huid, brengen we de peelingcrème op de bovenlaag aan. De manier waarop we dat doen, is afhankelijk van het huidtype en het probleem. U kan uw werk onmiddellijk terug hervatten. Het effect van de peel vertaalt zich meteen in een zachte stralende huid, eventueel kan u binnen de volgende 3 dagen een lichte schilfering zien.

Deze peeling kan na 3 weken herhaald worden tot het gewenst resultaat bekomen wordt. De verzorgende cosmetica die deze peeling begeleiden zijn steeds op maat van uw huid aangepast en zorgen voor een blijvend effect. Ze omvatten scrubs, pro-biotica voor een optimale verdediging en aangepaste anti-aging crèmes.

Deze peeling kost €60.

WAAROM BIJ CARPE?

een chemische peel door een huidexpert

een chemische peel door een huidexpert

pijnloos

pijnloos

veilig en snel resultaat

veilig en snel resultaat

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50