Peeling niveau 2

PEELING NIVEAU 2

Medical Peel of yellow peel

Deze peeling gaat wat dieper en omvat niveau 1 verrijkt met een supplement van chemische peelings.

Sinds de tijd van de Egyptenaren en de Romeinen gebruikt de mens stoffen die de bovenlagen van de huid etsen en sneller doen afschilferen. Deze stoffen werden in de loop der eeuwen steeds beter om de onzuivere huid te kunnen blijven verzorgen. Chemische peelings zijn een logisch gevolg van die evolutie.

Nadat we de huid hebben gereinigd, brengen we de peelingvloeistof op de bovenlaag aan. De manier waarop we dat doen, is afhankelijk van het huidtype en het probleem. Het effect wordt beoordeeld en de peeling verwijderd door de huid grondig af te spoelen. Deze chemische peeling maakt ook de huid doorlaatbaar voor de krachtige anti-aging crème die op haar beurt na 1 tot 3 uur afgespoeld wordt. Daarna kalmeren we de huid met een verzorgende crème op maat.

De chemische peelings zijn op basis van volgende moleculen: fruitzuren of AHA’s, TCA, resorcine, melkzuur en salicylzuur. De keuze is afhankelijk van uw huidtype.

Deze peeling kost €90.

WAAROM BIJ CARPE?

verschillende dosages fruitzuren beschikbaar

verschillende dosages fruitzuren beschikbaar

uw behandelaar is een expert

uw behandelaar is een expert

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50