Peeling niveau 4

PEELING NIVEAU 4

Hollywood peel / carbon peel

De Hollywood peel, ook wel de Carbon peel genaamd, werd ontwikkeld als een ideale peeling voor de huid met een onregelmatige huidstructuur, poriën en acné. Waar een klassieke peeling niet tot in al de groefjes en putjes van de huid kan dringen, kan deze Hollywood peel de kleinste uithoeken moeiteloos bereiken. Hollywood sterren ontdekken het nu pas, and they “love it”. Hun huid heeft immers veel te verduren, en de tijd om te vervellen is er niet. De Hollywood Peel, is dé “instant” huidvernieuwing die tegelijk zacht en grondig is.

De huidoppervlakte is per definitie onregelmatig met putjes en toppen. Bij de klassieke peelings worden de oppervlakkige lagen van de huid aan de toppen verwijderd, maar in de diepte dringen ze niet. De technologie van de Hollywood peel gebruikt uiterst fijne carbon nano-partikels die in de diepste putjes en poriën dringen. Daar haken ze zich vast aan de bovenste huidlagen, om vervolgens als één “donkere laag” door de Q Switch laser te verdampen.  Dit opent nieuwe mogelijkheden voor onderhuidse onzuiverheden en huidverjonging. De geweldige combinatie van de Q Switch laser en een bijzonder type nano-partikel die diep doordringt in de huid zorgt voor een revolutie in de wereld van huidverzorging.

Hoe gaat dit in zijn werk?
De huid wordt vooraf grondig gereinigd. Op deze zuivere huid wordt een laag donker gekleurde nano-partikels (carbon) aangebracht die de energie van de Q Switch laser selectief zullen opvangen. Deze nano-partikels zijn zo klein dat ze in alle gaten, poriën en oneffenheden van de huid doordringen en geduldig wachten op de komst van de laserstraal.

Na 10 minuten wordt de huid millimeter per millimeter gescand door de Q Switch laser.  De laser vuurt zijn straal af op de nano-partikels die de energie meteen omzetten in warmte. De nano-partikels verdampen ogenblikkelijk en nemen in hun vlucht de oude huidlaag en alle onzuiverheden met zich mee.

Welk resultaat mag ik verwachten?

  • Een “Instant” dieptereiniging.
  • De huid is terug fris, zacht en heeft zijn glans herwonnen. De Hollywood peel is de enige peel die door zijn ultrakleine nano-partikels tot diep in de poriën dringt. Bij het scannen met de Q Switch laser verdampen deze dieper gelegen nano-partikels en sluiten de open poriën. Voor acné door verstopte poriën is dit eveneens een perfecte oplossing. Niets reinigt de poriën beter dan een Hollywood peel.
  • Eventuele roodheid na de warmte van de laser trekt weg doorheen de dag.
  • De Hollywood peel geeft een lichte prikkeling maar laat u toe uw werk onmiddellijk te hervatten.
  • Ideaal bij actieve acné en mag het ganse jaar door ( ook in de zomer) of bij medicatie.
  • KAN OOK PERFECT IN DE ZOMER EN BIJ GEBRUINDE HUID !

 

WAAROM BIJ CARPE?

carbon masker reageert op laser

carbon masker reageert op laser

uw behandelaar is een expert

uw behandelaar is een expert

hot bij alle hollywoodsterren

hot bij alle hollywoodsterren

super opfrissing met laser

super opfrissing met laser

pijnloos

pijnloos

superboost

superboost

een cleane huid

een cleane huid

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50