Peeling niveau 5

PEELING NIVEAU 5

Peel met Pixel Laser

Deze peeling gaat het diepst en omvat niveau 1 & 2 waarbij de opperhuid vernieuwd wordt door de Pixel laser.

De Pixel lasertechnologie is dé revolutie op gebied van huidverjonging. In vergelijking met de vorige technologieën die de opperhuid volledig verwijderen, wordt het huidoppervlak nu ingedeeld in vakjes (lees pixels) zoals de mozaïeken tegels. De pixel laser verdampt de bovenste huidlagen van bepaalde pixels, maar behoudt ook gave pixels waardoor een snelle genezing optreedt door groei van jonge huidcellen uit deze omringende gave pixels.

Met de opeenvolgende sessies worden uiteindelijk alle vakjes op de huid vernieuwd. Hoe meer pixels verwijderd kunnen worden, des te beter het resultaat. Verbanden zijn niet meer nodig en de verdoving met een crème volstaat.

Nadat de bovenlagen verwijderd werden wordt het geheel afgewerkt met een anti-aging crème op maat die na 1 tot 3 uur afgespoeld wordt. Daarna kalmeren we de huid met een verzorgende crème op maat.

 

WAAROM BIJ CARPE?

uw behandelaar is een expert

uw behandelaar is een expert

doelgericht werken op diepgaande huidlifting

doelgericht werken op diepgaande huidlifting

pijnloos

pijnloos

onmiddellijk resultaat

onmiddellijk resultaat

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50