Peeling niveau 6

PEELING NIVEAU 6

Dynamis Peel

De wens voor een gave huid heeft een enorme aanbod aan peelings  gecreëerd. Peelings met zuren, met korrels en uiteraard met lasers zijn al langer gekend. In de categorie “lasers” hebben de agressievere CO2 en de zachtere Erbium YAG hun doeltreffendheid reeds bewezen ten koste van een langere herstelperiode. Met de komst van de gepixeliseerde lasers werd de energie verdeeld over een deel van de oppervlakte in “pixels” met een snellere herstelperiode als gevolg.

De laatste generatie “Dynamis peel” biedt ook de luxe van ultra korte pulstijden om de warmteontwikkeling en dus de herstelperiode drastisch in te korten. Met een fractie van de pulstijd kan de dynamis peel de opperhuid verwijderen zonder warmte af te geven aan de diepere lagen. Deze recente ontwikkeling in de lasertechnologie levert nu een effectieve en wetenschappelijk bewezen methode voor het herstellen van de natuurlijke schoonheid van de huid, zonder verregaande nadelige effecten.

 

Wanneer is dit iets voor mij?
 • Voor iedereen die de huidoppervlakte wil verbeteren en verjongen (ogen, gelaat, hals, decolleté, handen)
 • Voor het verbeteren van kleine littekens, poriën, vlekjes, onregelmatigheden.
 • Met de behandeling van de ‘toplaag’ van de huid, verbetert niet alleen de kwaliteit en kleur van de huid, maar ook in mindere mate de huidspanning.
 • Zowel patiënten met een lichte als een donkere huidskleur (en ogen) komen in aanmerking.
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
 • We verdoven met verdovende crème of spray. Tijdens de behandeling wordt extra gekoeld met lucht.
 • U kan meteen weer aan het werk. Hou wel rekening met roodheid die merkbaar blijft (gedurende een dag of 3 à 5).
 • Na een 2 tal dagen kan de huid fijne bruine korstjes ontwikkelen, die stapsgewijs gaan vervellen. Dat is te wijten aan de huidvernieuwing. Dit kan een paar dagen duren. U krijgt een voorschrift voor een herstellende crème. Goed hydrateren is erg belangrijk.
 • Gedurende 3 weken na de behandeling dient u de huid te beschermen met een 50+ factor, ook als de zon niet schijnt.
 • Voor de behandeling van de oogzone, worden speciale ooglenzen ingebracht voor extra bescherming. Lensdragers moeten hun lenzen die dag uitlaten.
 • Voor een optimaal resultaat raden we u aan tot 4 weken na de behandeling niet onbeschermd te zonnen.
Welk resultaat mag ik verwachten
 • Reeds na 1 behandeling ziet u verbetering: een frissere, jeugdigere en strakkere huid. Afhankelijk van het te behalen resultaat, herhaalt u de behandeling na 6-8 weken.

WAAROM BIJ CARPE?

Effectief en gericht

Effectief en gericht

Gecombineerd met LED en medische crème

Gecombineerd met LED en medische crème

uw behandelaar is een specialist

uw behandelaar is een specialist

toplaser van FOTONA laser bedrijf wereldbekend

toplaser van FOTONA laser bedrijf wereldbekend

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50