Pluspakketten

pluspakket

extra ondersteuning
bij uw behandeling

LED behandeling, zuurstof en/of een aangepaste persoonlijke medische crème ter ondersteuning van de thuisbehandeling zijn 3 onmisbare meerwaarden in de verjonging van de huid tot op het niveau van de cel. Daarom worden ze bij bepaalde behandelingen als een "pluspakket" aanbevolen.

+ PLUSPAKKET 1

Een aangepaste medische crème op maat + €50
Een medische crème kan alleen verkregen worden bij de behandeling, en hangt af van uw huidtype en de zone die ondersteunende thuisverzorging nodig heeft. Na elk gebruik dient u overleg te plegen met uw behandelaar, om de vooruitgang te superviseren. De meerkost van 50 euro omvat 1 x medische crème voor thuis.

+ PLUSPAKKET 2

LED behandeling + €60
Onmisbaar voor de rejuvenation van de cel op microscopisch niveau. Led brengt nieuw leven in de cellen door gebruik te maken van natuurlijk licht in een bepaalde golflengte en verhouding. De cellen worden als het ware terug geprogrammeerd, gereinigd en de bloedcirculatie wordt flink verbeterd. De meerkost van 60 euro omvat 1 behandeling LED, vlak na uw gelaat/lichaam/haar behandeling.

+ PLUSPAKKET 3

Zuurstofbehandeling + €35
Diep ademhalen beïnvloedt de lichaamsbalans: de zuurstof die wordt verleend door diepe ademhaling helpt bij het metabolisatie en restauratie van de celvernieuwing. Hoe meer zuurstof er naar de cellen gaat, hoe beter meer stimulatie naar gezonde, jeugdige huid. Ook hersencellen worden gestimuleerd, én vetverbranding. De meerkost van 35 euro omvat 1 behandeling zuurstof van 20 minuten, vlak na of tijdens uw gelaat/lichaam/haar behandeling.

Alle prijzen zijn in €, per spuit en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50