Q-switch laser

Q-SWITCH LASER

WEG MET PIGMENTVLEKKEN

Een laser die pijnloos is en toch resultaat biedt: een droom die eindelijk waarheid wordt. Het toestel ALMA Q is een veelzijdig renpaard onder lasers; de toepassingen zijn veelvoudig, maar vooral deze Clear Lift of Rejuvenation behandeling met foto-akoestische schokgolven is een topper. Een perfecte huidlift, voor lichte en donkere huidtypes, winter en zomer !

 Collageen aanmaken / boosten en de huid samentrekken / liften; dat is het doel van deze niet-ablatieve techniek. Een groot voordeel dus: want uw huid wordt niet beschadigd, en toch kunnen  de foto-akoestische schokgolven de actieve laserstralen brengen tot net onder de opperhuid. Daar zorgen ze voor een collageenboost, de fibroblasten in de huid worden gestimuleerd en zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen.

Nieuw collageen betekent: huidvernieuwing en huidverstrakking. De behandelde huid krijgt hiermee een natuurlijke lift waarmee ook oneffenheden in de huid worden hersteld.

Dit uniek werkingsmechanisme levert optimale resultaten zonder thermische schade of coagulatie in het omliggende weefsel te veroorzaken. Maw: het ganse jaar door, ook in de zomer, kan u rekenen op de lasercollageenboost. Bij de deze rejuvenation behandeling met Clear Lift blijft uw huid steeds intact en kan u direct na de behandeling uw sociale activiteiten hervatten.

 

Wanneer is dit iets voor mij?
 • Wie de algemene huidstructuur fel wil verbeteren en littekens doen vervagen.
 • Wie een total skin remodeling wil toepassen op een verslapte huid: niet alleen patiënten met een lichte huidskleur, maar ook patiënten met een donkere huidskleur kunnen behandeld worden, zelfs tot Fototype 6 ! Aangezien er geen opwarming is, is er geen risico op hyperpigmentatie.
 • Vooral zeer geschikt voor dunner wordende, droge huid, en bij huiden met veel elasticiteitsverlies
Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
 • We starten met een diepe reiniging. Wij raden u aan reeds zonder make-up naar de behandeling te komen.
 • Daarna begeleiden we de laser, dmv het correcte handstuk en hanteren we aangepaste settings afhankelijk van uw huid. U kan lichte prikkelende sensaties voelen, bij kleine pigmentaties soms ook een branderig gevoel, maar deze zijn nooit pijnlijk !
 • We werken in reeksen, en gaan de zone meermaals behandelen in  1 sessie. Reken op 3 verschillende passages, op drie dieptes: van diep naar oppervlakkig. We stimuleren elastine en collageen, de nieuwe celactiviteit en dat in de diepere lagen vd huid. We kunnen werken tot aan ogen, dus uitermate geschikt voor de (dunne) huid rond de ogen
 • Na de laser behandeling wordt de huid verzorgd met een aangepaste medische crème.
 • Na de behandeling adviseren wij u thuis verder te gaan met speciale aangepast crèmes.
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
 • Hele kleine roodheden zijn mogelijk, maar minimaal.
 • Na een tweetal dagen kan de huid licht geïrriteerd en korrelig zijn, vaak heeft u nadien kort last van schilfertjes. U kan de vervelling bespoedigen door zeer zacht te scrubben; liefst pas na dag 3 of 4.
 • Hydrateer de zone en zorg voor een goede zonnecrème
 • Herhaal deze behandeling 2 tot 3 maal. Vraag naar uw persoonlijk behandelplan
 • Alle huidtypen, ook de donkere, kunnen veilig behandeld worden. Dus ook tijdens de zomer !
 • Mogelijke zones: gelaat, hals, decolleté, en ogen
 • Oogzone; een combi tussen fractional laser (erbium glass) en Clear Lift / rejuvenation geeft nog betere resultaten ! Vraag naar uw combi
 • Zijn uw rimpels niet wegstrekbare: we hebben andere methodes om ook daar oplossingen te bieden
 • Gevoelige huid ? Geen probleem !
 • KAN OOK PERFECT IN DE ZOMER EN BIJ GEBRUINDE HUID !
Welk resultaat mag ik verwachten?
 • Reeds na de eerste behandeling, mag u een duidelijke verbetering verwachten. Onze medische professional volgt u nauwlettend op, en na 2 of 3 behandelingen zien we duidelijk dat de huid veel gladder en strakker wordt en aanvoelt.
 • Na elke behandeling verbetert uw huidspanning en de huid voelt strakker aan.
 • Aanvullende behandelingen thuis met toegepaste crèmes kunnen de huid indien gewenst nog verder gladder en strakker maken.

WAAROM BIJ CARPE?

Meer dan 10 soorten draden

Meer dan 10 soorten draden

meerdere merken in huis voor een optimale selectie

meerdere merken in huis voor een optimale selectie

experten artsen voor deze techniek

experten artsen voor deze techniek

artsen = dermatologen en dermatochirurgen behandelen u

artsen = dermatologen en dermatochirurgen behandelen u

oplossing op maat voor versteviging

oplossing op maat voor versteviging

Combi mogelijk met hyaluronzuren

Combi mogelijk met hyaluronzuren

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50