Radiofrequentie

RADIOFREQUENTIE, ULTRASOON ENCAVITATIE

OPPERVLAKKIGE TOT DIEPE VULLING

Behandelingen met elektromagnetische stromen vallen onder de noemer: radiofrequency. In vergelijking met medische lichtstralen die aan het oppervlak van de huid werken, hebben radiofrequentie-stralen een dieper bereik. De ontwikkeling van deze techniek betekende een doorbraak in de behandeling van huidverslapping.

De werking is vergelijkbaar met die van een microgolf. Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en verminderen de talgklieren in omvang.

Wanneer het lichaam een ​​hogere temperatuur dan normaal detecteert, neemt de bloedstroom in dat gebied toe om het te koelen. De overvloed aan arterieel bloed is dan weer positief voor de weefsels, waardoor de toevoer van extra zuurstof en voedingsstoffen toeneemt.

Ten slotte brengt de bloedbaan het afval naar de afvoerpunten van het lichaam.

Carpe Clinic werkt met toestellen van de laatste generatie. Die pakken de huidspanning voor gelaat, hals, decolleté aan, maar ook de zones van het lichaam. Deze toestellen zijn fijn genoeg om delicate zones aan te pakken (vb kaaklijk), en tegelijk krachtig genoeg om ingezet te worden voor grotere oppervlaktes (billen, armen etc). Deze specifieke handstukken werken op cavitatie, of ‘high-power ultrasound’. De cavitatie kan reshapen op een veilige en pijnloze manier, een perfect alternatief voor liposuctie.

Alle multipolaire en monopolaire handstukken maken het mogelijk om op verschillende diepten te werken, en dus verschillende soorten weefsels en cellulitis, laxiteit in het gezicht en andere gebieden te behandelen. Daarbij krijg je automatisch:

Lymfedrainage, die vloeistof en toxines vermindert waarin adipocyten van cellulitisweefsel zijn ingebed.

Een toename in de circulatie van het gebied die het metabolisme van zowel het onderhuidse vetweefsel verbetert als het uiterlijk van de huid verbetert.

De vorming van nieuw collageen, zowel in de huid als in het onderhuidse weefsel, waardoor het weefsel steviger wordt dankzij de reorganisatie van de vezelige septa die daarboven ligt en dermale verdikking.

Ten slotte is er na het gecontroleerde thermische letsel met weefselkrimp een ontstekingsreactie die gepaard gaat met migratie van fibroblasten, die de structuur van collageen verder zullen versterken, resulterend in een verjonging van het behandelde gebied.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Verdoven is niet nodig, de behandeling is vrijwel pijnloos. Na het reinigen van de zone, brengt de medische professional een gepaste crème of geleider aan, en start met de opwarming.

De behandeling gaat gepaard met warmtegevoel, de zone wordt dan ook roder.

De behandelaar zal de therapie meerdere keren toepassen op dezelfde zone, en maakt gebruik van meerdere settings voor een optimaal resultaat. Na een 30tal minuten behandelen is er voldoende energie vrijgekomen en gaan we na masseren met een specifieke crème.

 

GELAAT

Wanneer is dit iets voor mij?

WAAROM BIJ CARPE?

uw veiligheid en comfort primeren

uw veiligheid en comfort primeren

gespecialiseerde zorg voor gelaat én lichaam én haar: totaal aanpak op maat

gespecialiseerde zorg voor gelaat én lichaam én haar: totaal aanpak op maat

een behandelplan op uw maat met begrip voor uw budget

een behandelplan op uw maat met begrip voor uw budget

garantie op een veilig en trefzeker resultaat

garantie op een veilig en trefzeker resultaat

Alle prijzen zijn in €, per spuit en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50