Spiderweb Facial

SPIDERWEB FACIAL / SPIDERWEB LIFT

totaalaanpak voor uw gelaat

Deze techniek wordt stilaan meer gekend, maar kan niet omschreven worden door een specifieke behandeling. De spiderweb bestaat namelijk uit een combi van draden, filler en spierontspanner; en de combi hangt af van uw gelaat en wat nodig is om de juiste level van volume en lifting te bereiken. 

De techniek is minimaal invasief en gaat de totaal look van uw  gelaat in 1 sessie grondig aanpakken:

  • Het hyaluronzuur vult volumes aan waar nodig, en verbetert sowieso de huidkwaliteit omwille van de combinatie van injectietechnieken: zowel diep, als oppervlakkig als waaiertechniek worden gecombineerd. Perfect gepositioneerd hyaluronzuur van topkwaliteit zorgt voor een enorm liftend effect !
  • De draden, zowel liftend als verstevigend, vormen het netwerk tussen het hyaluronzuur. Vergelijk het met gewapend beton: de draden zijn de lijm tussen de HZ strengen, houden alles op zen plaats en bevorderen het liftend effect.
  • Spierontspanners helpen bepaalde spieren ontspannen, maar helpen ook andere spieren hun werk te doen: bepaalde trekkingen worden vermeden, andere trekkingen worden bevorderd.

Uiteindelijk vormen we zo een mooi, verzorgd, gevuld en symmetrisch gelaat. Een gelaat dat ondanks een bepaalde leeftijd, toch jeugdig is zonder overdreven maskereffecten. Doel is een zo natuurlijk mogelijke look, waar alles de juiste touch heeft gekregen.

Hiervoor biedt CARPE haar expertise aan: onze artsen, die reeds allen meerdere jaren bij CARPE ervaring hebben genoten en die blijven bijstuderen door congressen ea opleidingen, combineren hun expertisen van draden en injectables om u een fris, jong maar vooral natuurlijke look te geven !

De arts bespreekt dit vooraf uitgebreid met u. Breng eventueel (duidelijke) foto’s mee van uw jongere zelf.

GELAAT

Wanneer is dit iets voor mij?
  • Indien u een totaalaanpak wenst voor een algemeen jeugdige, natuurlijke en symmetrische look
  • Indien u graag een volledige en onmiddellijk resultaat wenst
Welk resultaat mag ik verwachten
  • Een mooie, lang aanhoudende correctie van uw gelaat, naar symmetrie, naar kwaliteit, naar volume en vooral naar lifting !
  • U kan maanden genieten van uw resultaat, eventueel nadien onderhouden met kleinere inspanningen van spierontspanner (deze heeft een beperkte houdbaarheid)
  • Kleine ongemakken die gepaard gaan met het prikken, zoals de kans op een blauwe vlekje, een beetje zwelling en roodheid is mogelijk.

WAAROM BIJ CARPE?

uw veiligheid en comfort primeren

uw veiligheid en comfort primeren

gespecialiseerde zorg voor gelaat én lichaam én haar: totaal aanpak op maat

gespecialiseerde zorg voor gelaat én lichaam én haar: totaal aanpak op maat

een behandelplan op uw maat met begrip voor uw budget

een behandelplan op uw maat met begrip voor uw budget

garantie op een veilig en trefzeker resultaat

garantie op een veilig en trefzeker resultaat

Alle prijzen zijn in €, per spuit en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50