Thread Lift

THREAD LIFT

OPLOSBARE COLLAGEEN DRADEN

Wie op zoek is naar moderne oplossingen van de verslapte huid van de wangen en de hals zal zeker baat hebben aan de nieuwste techniek die nu in volle opkomst is, namelijk de “Threading” of techniek van draden die een ondersteunend netwerk creëren.

 Hoewel draden in het gelaat niet nieuw zijn, is de huidige techniek een grote stap vooruit. De draden zijn fijner geworden en makkelijker in te voeren, waardoor de Threading een “lunchtime” procedure wordt. U mag meteen na de behandeling het werk hervatten. Bovendien zijn de draden “verteerbaar”, waardoor de bestaande draden plaats ruimen voor een netwerk van verstevigd steunweefsel. 

Meerdere sessies zijn nodig om een vergevorderde verslapping te behandelen. Een combinatie met de Fractional Lift  en Mesofill voor een betere huidkwaliteit is mogelijk.

Hoe werkt de Thread Net & Lift?
De zones van huidverslapping worden gemarkeerd. De arts maakt een schema op die overeenstemt met de plaatsen van huidverslapping en bepaalt het aantal draden en hun richting. De draden zijn reeds op voorhand ingebed in een steriele voorverpakte fijne naald. Via een prikje wordt elke draad onderhuids ingebracht. De draad fixeert zich vanzelf en de naald wordt onmiddellijk nadien verwijderd. Aan elke zijde worden meerdere draden ingevoerd op de juiste plaats en diepte. De draden zijn oplosbaar en stimuleren een netwerk van onderhuids bindweefsel die de steun en de elasticiteit van de huid herstelt.  Na enkele sessies is zelfs een uitgebreide huidverslapping merkbaar beter.

Er zijn 2 versies binnen de PDO draden; de Thread Net PDO die eerder een ondersteunend netwerk creëren en de Thread Lift, die ondersteunend en liftend  werken.

Afhankelijk van uw huidtype en de te behandelen zone, kiest de behandelaar de beste techniek voor u.

 

Wanneer is dit iets voor mij?
  • Indien u een lichte tot matige huidversteviging wenst aan de hals en wangen, door de versteviging van uw onderhuids bindweefsel.
  • Indien u geen operatieve face lift of hals lift wenst.
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
  • Geen bloedverdunners of aspirine voor de behandeling. Liefst geen gebruik van alcohol op de vooravond. Dit om blauwe plekken (onderhuidse bloeduitstortingen) te vermijden.
Welk resultaat mag ik verwachten
  • Meteen ziet u een ondersteuning van het onderhuids bindweefsel door het netwerk van draden. Daardoor ziet de huid er strakker uit.
  • Na het “verteren” van de draadjes ontstaat er op de plaats van de draden een netwerk van nieuw collageen. Dit zorgt voor het aanspannen van de huid en een ondersteuning van de huid op lang termijn. Uw verslapping verdwijnt geleidelijk met elke sessie.
  • De behandeling dient gemiddeld 4 tot 6x herhaald te worden, afhankelijk van de persoonlijke huidtype en graad van verslapping.
  • Deze behandeling kent geen vervelende bijverschijnselen. Het werk kan onmiddellijk hervat worden.
  • Kleine ongemakken die gepaard gaan met het prikken, zoals de kans op een blauwe vlekje, een beetje zwelling en roodheid is mogelijk.

WAAROM BIJ CARPE?

Meer dan 10 soorten draden

Meer dan 10 soorten draden

experten artsen voor deze techniek

experten artsen voor deze techniek

meerdere merken in huis voor een optimale selectie

meerdere merken in huis voor een optimale selectie

artsen = dermatologen en dermatochirurgen behandelen u

artsen = dermatologen en dermatochirurgen behandelen u

oplossing op maat voor versteviging

oplossing op maat voor versteviging

Combi mogelijk met hyaluronzuren

Combi mogelijk met hyaluronzuren

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50