Zuurstofbehandeling

Zuurstofbehandeling

anti-veroudering, frisse huid
en vetverbranding

Diep ademhalen is een van de gezondste oefeningen voor het lichaam en onze huid. Het levert zuurstof aan elke cel in het lichaam. Wanneer we ouder worden, als onze huid begint te verslappen, en wanneer we rimpels ontwikkelen, is er minder bloedstroom naar de huid en minder cellulaire ondersteuning. Wanneer ons haar begint te dunner te worden en als onze handen en voeten altijd koud zijn, is dit een indicatie dat het vasculaire systeem van het lichaam niet in staat is om elke cel volledig te voeden.

Zuurstof stimuleert celvernieuwing en de natuurlijke gloed van de huid, en regenereert doffe, vlekkerige huid. Ook opstoten van acné verminderen, gevoeligheid en roodheid verbeteren. Wanneer het bloed circulatie systeem op zijn best werkt, verbetert meteen ook de textuur van de huid.

Diep ademhalen beïnvloedt de lichaamsbalans: de zuurstof die wordt verleend door diepe ademhaling helpt bij het metabolisatie en restauratie van de celvernieuwing. Hoe meer zuurstof er naar de cellen gaat, hoe beter meer stimulatie naar gezonde, jeugdige huid. Extra zuurstof in het lichaam leidt tot vetverbranding. Wanneer men zich onder stress bevindt,  verbrandt men glucose in plaats van vet. Door ademhalingsoefeningen uit te voeren kan men meer vet verbranden dan suiker, wat leidt tot gewichtsverlies. In feite zijn de juiste zuurstofniveaus dus net zo belangrijk als de oefening zelf, wanneer u probeert om vet te verbranden en die koppige kilo's te verliezen.

Met meer zuurstofinname kunnen onze lichamen meer vet verbranden - het metabolische proces wordt in een hogere versnelling geschopt. Met minder zuurstof, omgekeerd, vertraagt ​​ons metabolisch proces, waardoor uw lichaam meer vet opslaat. Je kan efficiënter worden bij het daadwerkelijk meer inademen van zuurstof, waardoor je metabolische proces verbetert, de huid stimuleert en meer vet verbrandt.

Wanneer is dit iets voor mij?
 • Al wie beginnende ontsierende, kleine, oppervlakkige ontstekingen en een onrustige huid wil behandelen.
 • Ontstoken acné in al zijn vormen.
 • Huidverjonging en een frisse teint van een nieuwe huid.
 • Ook als ondersteunende behandelingen bij lichaamsverbetering en zelf bij haarbehandelingen om de haarwortel te stimuleren.
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
 • De zuurstof behandeling is volkomen pijnloos en mag zelfs aangenaam genoemd worden.
 • U voelt een licht prikkelende sensatie in de neus
 • Onmiddellijk na de kan u meteen uw sociaal leven hervatten.
 • Is perfect te combineren met behandelingen voor gelaat, lichaam en haar.
Welk resultaat mag ik verwachten
 • Zes tot tien behandelingen, gemiddeld telkens 2 keer per week, voor een kuur.
 • Onderhoud: 1 keer per week tot 2 keer per maand
 • U voelt zich frisser, meer bloeddoorstroming van al uw cellen. Deze therapie wordt trouwens vaak ook aangeraden aan mensen met een drukke baan, want ook uw hersencellen worden gestimuleerd.

WAAROM BIJ CARPE?

Uw veiligheid en comfort primeren

Uw veiligheid en comfort primeren

Geen vraag is ons teveel: wij zijn trots op onze service en nazorg.

Geen vraag is ons teveel: wij zijn trots op onze service en nazorg. Service@carpe.be

Vraag steeds gratis en vrijblijvend ons professioneel advies

Vraag steeds gratis en vrijblijvend ons professioneel advies

Elke techniek vereist een specialiste ter zake

Elke techniek vereist een specialiste ter zake

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50