Gelaat – Analyse

ANALYSE

YOURSKINTYPE™ HUIDANALYSE

De biometrie van de huid is een toekomstgerichte tak van de dermatologie en de esthetiek die op een objectieve manier de parameters van de huid digitaal en cijfermatig vastlegt. De YourSkinTypeTM-analyse is het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring en bepaalt het huidtype in de vorm van een individuele code. Met de YourSkinTypeTM–analyse worden er sensoren op de huid geplaatst en kunnen we het huidtype bepalen aan de hand van volgende parameters:

• de graad van huidveroudering
• de graad van pigmentverschuiving
• het zonnetype
• de vochtigheidsgraad
• de gevoeligheid
• het sebumgehalte

Na deze analyse krijgt u uw persoonlijke code. Tot voor kort hoorden deze technieken uitsluitend bij grote researchlaboratoria voor de evaluatie van cosmetica. Carpe Clinic is trots deze technieken ook te kunnen aanbieden aan de patiënt. De persoonlijke code garandeert een persoonlijke en medisch verantwoorde aanpak van alle behandelingen bij de Carpe Clinic.

Wanneer is dit iets voor mij?

U wil graag weten welke producten en welke behandelingen perfect passen bij uw huidtype. Wij brengen door de juiste metingen met de YourSkinType-analyse de huid gedetailleerd in kaart. Elke parameter wordt apart bekeken en gelinkt aan het juiste product en de juiste behandeling.

Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?

Gelieve zo weinig mogelijk make-up aan te brengen voor de meting.

Welk resultaat mag ik verwachten

Met deze metingen kunnen we perfect uw huidtype bepalen en er een doeltreffende therapie voor uitstippelen. Deze analyse is belangrijk wanneer u cosmetica aanschaft of wanneer u verzorging geniet. Met deze moderne en gerichte aanpak krijgt u meer resultaat voor minder geld, en bent u steeds zeker van de juiste keuze.

Hoeveel kost het?

Een biometrisch advies of huidanalyse met de Your SkinType TM -analyse kost €50. Carpe Clinic biedt deze service met analyse en advies gratis aan, zodat iedereen kan genieten van een consultatie op maat.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50