Haaruitval

HAAR

GEZONDE, VOLLE EN MOOIE HAREN

Last van haarverlies of dunne haren?  Schud uw slapende haarfollikels weer helemaal wakker in amper 4 maanden tijd. U ondervindt een zichtbaar resultaat dankzij nieuwe technologieën en wetenschappelijke opvolging bij CARPE Clinic.

Het "mooie en gezonde haren" stappenplan:
STAP 1: Medische consultatie door arts (bloedanalyse)
STAP 2: Gratis consultatie voor behandelplan op maat en thuisverzorging
STAP 3: Stimulatie haargroei met vitaminecocktail of vitaminecocktail + eigen bloedplasma
STAP 4: Begeleiding ondersteunende thuisverzorging

De “haaranalyse” werd door Carpe Clinic ontwikkeld om uw type haaruitval te bepalen, u neemt een afspraak voor gratis analyse en advies bij de gespecialiseerde consulente. Aan de hand van deze resultaten wordt een onderzoek gestart, zodat we u de beste individuele behandeling kunnen aanbieden. De beste behandelingen worden gecombineerd in een stappenplan met injecties van specifieke vitamines, PRP (verrijkt bloedplasma), maar ook met needling en Led licht.

PRP
We nemen een kleine hoeveelheid bloed af, en stoppen deze in de centrifuge. Het daardoor plaatjesrijk plasma (PRP) verkregen uit uw eigen bloed, wordt onmiddellijk weer geïnjecteerd in de hoofdhuid. De groeifactoren in uw bloedcellen worden aan het werk gezet en stimuleren op natuurlijk wijze de haargroei. Een PRP behandeling in de hoofdhuid kan dof en futloos haar een boost geven: meer glans, vollere haardos, en een gestimuleerde groeicyclus.

Needling:
Doel van deze elektrische roller is de huid te doorprikken, waarbij honderden uiterst kleine kanalen worden gemaakt. De therapie is efficiënt, veilig, beproefd en betrouwbaar.

Een actief haarstimulerend product in emulsie, afgestemd op uw noden, wordt ingemasseerd. Dan wordt het toestel op de huid gezet. De behandelaar gaat met zachte ronddraaiende bewegingen meerdere keren over de te behandelen zone.

Mesotherapie
Mesotherapie is een techniek om een regenererend product op een precies gekalibreerde injectiediepte in millimeters onderhuids in te brengen. Op deze manier raakt de werkzame stof (prp of een speciale gevitamineerde emulsie) tot op de exacte plaats gebracht waar de haarwortel wordt gestimuleerd. Dit gebeurt met een speciaal injectiepistool, de mesogun, die tot 9 prikjes per seconde aankan. Een superieure stimulatie van de huid en is bovendien zo goed als pijnloos, zelfs op gevoelige zones als de slapen, en wordt zelfs voor andere toepassingen als de oogleden en de lippen gebruikt.

Elke van deze technieken en stappen wordt afgerond met een LED behandeling, die de haarfollikel stimuleert en u krijgt steeds een Intramusculaire Injectie die bestaat uit een assortiment van noodzakelijke vitamines.

Een stappenplan van gemiddeld 12 stappen wordt opgesteld, om uw haardos alle mogelijke stimulatie te geven. Na een 4tal maanden ziet u de resultaten letterlijk groeien: meer en voller haar, glanzend haar, nieuwe haren.

HAAR

Wanneer is dit iets voor mij?
 • U heeft last van aanzienlijk haarverlies
 • Uw haar wordt dunner
 • U lijdt aan haaruitval dat erfelijk is
 • U was zwanger en uw haar heeft hormonaal geleden
 • Uw haar mist vitaliteit
 • Uw haarscheidingen verbreden
 • U heeft te vaak uw haren laten kleuren en kan een boost gebruiken
 • U heeft te maken met toenemende haaruitval en dunner wordend haar
 • U bent een man van jongere leeftijd en hebt reeds last van haarverlies
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze behandeling?
 • Een 12-stappenplan is steeds aangeraden. Deze kunnen verdeeld worden over 1x per week of 1 x per 2 weken, afhankelijk van behoefte. Te bespreken met uw consulente.
 • De behandeling zijn veeleer pijnloos, en nadien kan u meteen weer aan het werk, of uw sociale activiteiten hervatten.
 • U kan best het haar niet wassen de avond na de behandeling, wacht minstens 1 dag.
Welk resultaat mag ik verwachten
 • Het eindresultaat is een vollere, gezonder uitziende haardos.
 • Een ondersteunende thuisbehandeling kan aangeraden worden, in vorm van schuim of vitamines, zelfs in combinatie met naald rollers. Ook in functie van nabehandeling na de 12 stappen. Dit bespreekt u best met de consulente.

WAAROM BIJ CARPE?

pijnloos

pijnloos

fantastische hydratatie

fantastische hydratatie

uw verpleegster is een specialiste

uw verpleegster is een specialiste

snel en accuraat werken

snel en accuraat werken

prachtige resultaten

prachtige resultaten

kan ook gecombineerd worden met PRP

kan ook gecombineerd worden met PRP

mega huidbooster

mega huidbooster

ook voor de stimulatie haarfollikel

ook voor de stimulatie haarfollikel

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50