Medische Consultatie

medische consultatie

Uw arts - dermatoloog - dermatochirurg ondersteunt en volgt op

Bepaalde esthetische behandelingen kunnen enkel op basis van een bijkomende medische analyse (vaak gepaard met bloedonderzoeken). Om u de beste zorg te garanderen, staat het artsen-team van Carpe ter beschikking voor diepgaande en professionele medische opvolging waar nodig.

De meest voorkomende vragen:

 • Welke medicatie kan het resultaat van mijn behandeling beïnvloeden en/of afbreken ?
 • Mijn tienerdochter heeft een zware vorm van acné maar wenst niet jarenlang pillen te moeten slikken
 • Ik ben 40 en heb nog steeds acné opstoten, is er een hormonaal probleem ?
 • Ik heb haaruitval en heb een ondersteunende bloedanalyse en opvolging nodig bij mijn behandelplan
 • Ik heb veel haar op mijn lichaam, en vind deze overmatig haargroei storend. Kan ik ondersteuning krijgen zodat mijn ontharingsbehandelingen meer effect hebben ?
 • Ik ben moe, mijn huid is dof en ik wil eens dieper ingaan op mijn hormonen huishouding. Een volledig en diepgaand DNA profiel is aangewezen.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?
 • De consulenten van Carpe Clinic, die opgeleid werden door uw arts en onder continue supervisie staan, helpen u steeds bij de eerste stap: zij geven u de nodige richtlijnen bij een kennismakingsconsult of analyse, nemen foto’s, gaan bepaalde vragenlijsten met u overlopen. Als er bijkomende medische vragen zijn, zeker in functie van een bloedanalyse ( vrijwel steeds aanbevolen bij een haaranalyse en acné-analyse ) , wordt u doorverwezen naar de arts voor opvolging.

  De arts verwerkt de data van de bloedanalyse, bekijkt de anamnese of vragenlijst, en bepaalt bovendien of u een voorschrift meekrijgt voor medicatie ter ondersteuning. De arts kan u in bepaalde gevallen ook doorverwijzen naar uw huisarts of een andere medische specialist om bepaalde specifieke zaken aan te pakken.

  Onze erkende dermatologen zullen al uw resultaten en bevindingen toevoegen aan uw dossier om uw behandelplan op maat te blijven vervolledigen. U staat daarmee onder een continue medische opvolging bij Carpe, ook als u esthetische behandelingen ondergaat die niet door de arts zelf gebeuren: de artsen begeleiden het aanwezige personeel en staan steeds ter beschikking voor vragen.

  De artsen – dermatologen en dermatochirurgen van Carpe, worden vertegenwoordigd door:

  Dr Ilan Karavani

  Dr Solange Lintermans

  Dr Ingrid van Riet

  Dr Silvie Van Eycken

  Dr Hannah Aerts

WAAROM BIJ CARPE?

pakketprijzen geven prijsvoordeel

Meer dan 10 soorten draden

uw behandelaar is een specialiste

meerdere merken in huis voor een optimale selectie

uw specialiste kan alle haren aan (dik, dun, blond, donker)

experten artsen voor deze techniek

medische begeleiding en opvolging

artsen = dermatologen en dermatochirurgen behandelen u

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50