Stappenplan Haar

stappenplan haar

IN ENKELE STAPPEN NAAR GEZONDE, VOLLE EN MOOIE HAREN

Last van haarverlies of dunne haren?  Schud uw slapende haarfollikels weer helemaal wakker in amper 4 maanden tijd. U ondervindt een zichtbaar resultaat dankzij nieuwe technologieën en wetenschappelijke opvolging bij CARPE Clinic.

Het "Mooie & gezonde haren stappenplan"
STAP 1: Medische consultatie door arts (bloedanalyse)
STAP 2: Gratis consultatie voor behandelplan op maat en thuisverzorging
STAP 3: Stimulatie haargroei met vitaminecocktail of vitaminecocktail + eigen bloedplasma
STAP 4: Begeleiding ondersteunende thuisverzorging

De “haaranalyse” werd door Carpe Clinic ontwikkeld om uw type haaruitval te bepalen, u neemt eerst een afspraak bij de begeleidende arts, nadien kan u terecht voor meer advies bij de gespecialiseerde consulente. Aan de hand van deze resultaten wordt een onderzoek gestart, zodat we u de beste individuele behandeling kunnen aanbieden. De beste behandelingen worden gecombineerd in een stappenplan gaande van het stimuleren van haargroei met vitaminecocktail tot een combinatie met eigen bloedplasma (PRP).

Een overzicht van onze gebruikte technieken
PRP: Voor de combibehandeling van vitaminecocktail met eigen bloedplasma dienen we eerst een kleine hoeveelheid bloed af te nemen. Dit wordt vervolgens in een centrifuge gestoken. Het daardoor plaatjesrijk plasma (PRP) verkregen uit uw eigen bloed, wordt onmiddellijk weer geïnjecteerd in de hoofdhuid. De groeifactoren in uw bloedcellen worden aan het werk gezet en stimuleren op natuurlijk wijze de haargroei. Een PRP behandeling in de hoofdhuid kan dof en futloos haar een boost geven: meer glans, vollere haardos, en een gestimuleerde groeicyclus.

NEEDLING: doel van deze elektrische roller is de huid te doorprikken, waarbij honderden uiterst kleine kanalen worden gemaakt. De therapie is efficiënt, veilig, beproefd en betrouwbaar.

Een actief haarstimulerend product in emulsie, afgestemd op uw noden, wordt ingemasseerd. Dan wordt het toestel op de huid gezet. De behandelaar gaat met zachte ronddraaiende bewegingen meerdere keren over de te behandelen zone.

MESOTHERAPIE: mesotherapie is een techniek om een regenererend product op een precies gekalibreerde injectiediepte in millimeters onderhuids in te brengen. Op deze manier raakt de werkzame stof (PRP of een speciale gevitamineerde emulsie) tot op de exacte plaats gebracht waar de haarwortel wordt gestimuleerd. Dit gebeurt met een speciaal injectiepistool, de mesogun, die tot 9 prikjes per seconde aankan. Een superieure stimulatie van de huid en is bovendien zo goed als pijnloos, zelfs op gevoelige zones als de slapen, en wordt zelfs voor andere toepassingen als de oogleden en de lippen gebruikt.

NAALDLOZE INFUSIE MET ELECTRO STIMULATIE: Naaldloze injectie met een jet-stream. Hiermede is er aan de ene kant een suctie, doordat de huid zachtjes in de tip van de jet-stream getrokken wordt terwijl hierdoor aan de andere kant de jet-stream de actieve stoffen zijdelings in de poriën kan persen. Hierdoor vullen de bestaande kanalen in de huid zich met electrolyten, treedt de biofeedback in actie en is de huid klaar voor de electrische stimulatie. Deze electrische stimulatie (biofeedback) op de spieren zorgt voor een re-educatie van de spier waarbij de spier nieuwe impulsen krijgt en als het ware opnieuw wordt opgevoed.

Elke van deze technieken en stappen wordt afgerond met een LED behandeling, die de haarfollikel stimuleert en u krijgt steeds een Intramusculaire Injectie die bestaat uit een assortiment van noodzakelijke vitamines.

Een stappenplan van gemiddeld 12 stappen wordt opgesteld, om uw haardos alle mogelijke stimulatie te geven. Na een 4tal maanden ziet u de resultaten letterlijk groeien: meer en voller haar, glanzend haar, nieuwe haren.

 

Wanneer is dit iets voor mij?
 • U heeft last van aanzienlijk haarverlies
 • Uw haar wordt dunner
 • U lijdt aan haaruitval dat erfelijk is
 • U was zwanger en uw haar heeft hormonaal geleden
 • Uw haar mist vitaliteit
 • Uw haarscheidingen verbreden
 • U heeft te vaak uw haren laten kleuren en kan een boost gebruiken
 • U heeft te maken met toenemende haaruitval en dunner wordend haar
 • U bent een man van jongere leeftijd en hebt reeds last van haarverlies
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze analyse?
 • Een 12-stappenplan is steeds aangeraden. Deze kunnen verdeeld worden over 1x per week of 1 x per 2 weken, afhankelijk van behoefte. Te bespreken met uw consulente.
 • De behandeling zijn veeleer pijnloos, en nadien kan u meteen weer aan het werk, of uw sociale activiteiten hervatten.
 • U kan best het haar niet wassen de avond na de behandeling, wacht minstens 1 dag.
Welk resultaat mag ik verwachten?
 • Het eindresultaat is een vollere, gezonder uitziende haardos.
 • Een ondersteunende thuisbehandeling kan aangeraden worden, in vorm van schuim of vitamines, zelfs in combinatie met naald rollers. Ook in functie van nabehandeling na de 12 stappen. Dit bespreekt u best met de consulente.

WAAROM BIJ CARPE?

pakketprijzen geven prijsvoordeel

Meer dan 10 soorten draden

uw behandelaar is een specialiste

meerdere merken in huis voor een optimale selectie

uw specialiste kan alle haren aan (dik, dun, blond, donker)

experten artsen voor deze techniek

medische begeleiding en opvolging

artsen = dermatologen en dermatochirurgen behandelen u

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50