Home

MEDICAL SKIN EXPERTS

Welkom bij Carpe Clinic - gespecialiseerd esthetisch centrum voor zowel gelaat, lichaam als haar in Antwerpen. Ons team van artsen en skin experts combineert al 25 jaar lang medische kennis met baanbrekende behandelmethodes en de meest vooruitstrevende apparatuur. Voor het mooiste en beste resultaat, op maat van uw huid.

Uw kliniek voor esthetische verzorging van gelaat, lichaam & haren met gerichte oplossingen op maat. 

Doelgerichte & bewezen therapieën op medisch niveau, door een gespecialiseerd team van artsen en paramedische assistenten.

Vooral de tijd die voor je wordt genomen kwam mij als een blije verrassing. Ik ben zeer tevreden en kom ook zeker graag terug.”

S.
“Het resultaat is geweldig.”

B.
“ZEER goede info, heel tevreden over de behandeling van Lieve, ook dank voor het advies van de dokter. Ben van oordeel dat ik nog enkele behandelingen nodig zal hebben om tot een echt zichtbaar resultaat te komen. Met de beste groeten en tot weldra.”

Nini
“Ik ben super ontvangen geweest, te laat door de file, maar toch nog ontvangen geweest. Feedback door de consulente en dokter die de behandeling heeft uitgevoerd was zeer professioneel. Zeer aangename omgeving.”

M.
“Bijzonder vriendelijk en professionele benadering. Volgende afspraak staat er alweer dus tot ziens. Met vriendelijke groet.”

I. Hodes
“Ik vind het prettig om door Lieve te worden geholpen! Het is het wachten waard!”

I.
“Ik was zeer tevreden over de behandeling door Lieve.”

A.
“Vriendelijke dames. Gezien het aantal kilometers erg fijn dat behandeling direct kon plaatsvinden. Goede uitleg over wat wel en niet kan. Geen druk of gepush meer te doen dan nodig. Erg tevreden.”

E.
“Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik geholpen ben. Zowel bij de huidanalyse als bij de behandeling. Vriendelijk, eerlijk en absoluut geen verkooppraatjes....hierdoor vertrouwd gevoel!”

S.
“Zeer goede uitleg, heel duidelijk en doelgericht met de nodige documentatie , Aangenaam en vriendelijk onthaal.. Goede producten die ik zeker blijf gebruiken.”

G.
“Ben al van vorig jaar klant, en ben zeer tevreden. Zal het zeker regelmatig bezoeken.”

P.
“Ik heb altijd dunne haren gehad, maar sinds enkele jaren was het ook nog eens serieus uitgevallen en het groeide eigenlijk ook niet terug. Omdat ik al zoveel verschillende vitamines had geprobeerd stond ik eerst wat sceptisch tegenover deze behandeling, maar uiteindelijk ben ik er dan toch voor gegaan. Ik heb lange haren, dus het zal nog even duren vooraleer het resultaat er volledig zal zijn, maar nu, na 5 maanden ben ik alvast supertevreden. Ik heb een heleboel haar bijgekregen en ze is ook steviger. Als ik nu mijn haar opsteek of in een staart doe heb ik geen “kale plekken” meer terwijl dit vroeger wel het geval was. Ik ga zeker jullie producten blijven gebruiken en blijven langskomen voor de onderhoudsbeurten. Maxime is trouwens ook een superlieve en sympathieke madam waarbij ik me super op mijn gemak voel. Ik ben heel blij dat ik ervoor gegaan ben en raad het aan aan iedereen die zich onzeker voelt over zijn haar; je zal er zeker geen spijt van krijgen!”

S. DE BUSSER

WAT DOEN WIJ?

Gelaat
Innovatieve gelaatsbehandelingen. Van huidverzorging tot medische huidverbetering, rimpelbehandeling en verjonging van gelaat, hals en decolleté.

Lichaam
Doelgerichte aanpak van elke lichaamszone, voor een verjongd, strakker en gezonder resultaat.

Haar
Haarkliniek voor medisch onderbouwde behandeling voor stimulatie van haargroei voor meer, voller en beter haar. Ook definitieve en medische laserontharing.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50