Behandeling

Carbon Peel

De Carbonpeel werd speciaal ontwikkeld als behandeling voor een huid met een onregelmatige structuur, brede poriën en acné. Waar andere behandelingen of producten niet tot in al de groefjes en putjes van de huid kan dringen, kan de carbonpeel dankzij minuscule nanopartikels deze wel bereiken.

Deze peeling bestaat uit een combinatie van medische koolstof en lasertechnologie. Het carbonmengsel pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor een zuiverende werking. De laser richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep door in de huid waardoor collageenprodcutie gestimuleerd wordt. De huid wordt verstevigd en fijne lijntjes verminderen. Tevens vermindert de talgproductie en worden de ingesloten bacteriën, die acné veroorzaken, vernietigd.

Deze behandeling zorgt voor een intstant huidvernieuwing die tegelijkertijd zacht en grondig is.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar.

Verder heeft de Carbon peel geen voorbereiding nodig

Behandeling

De behandelaar gaat het gelaat volledig reinigen. Wordt een laagje carbon aangebracht. Na 10 minuten wordt de huid mimilimeter per millimeter gescand met de Picoplus laser. De nanopartikels vangen de straal op, verdampen meteen en nemen daarbij de oude huidlaag en alle onzuiverheden met zich mee. De Carbonpeel geeft een lichte prikkeling en gevoel van warmte, maar is niet pijnlijk.

Nazorg

Na de behandeling kan een lichte roodheid optreden. Deze vervaagt doorheen de dag. U kan uw activiteiten meteen weer hervatten.

Resultaat

Het resultaat van deze laserbehandeling is een zichtbaar steviger huid met een minder

Er zal na 1 behandeling al een verbetering zichtbaar zijn.

Voor een goed resultaat worden meestal meerdere behandelingen ingepland met telkens een maand tussen. Voor een optimaal effect zijn er echter herhaalbehandelingen nodig binnen de 4 à 6 weken.

Het aantal behandelingen is steeds in samenspraak met uw huidtherapeute.

Duur 

40min

Verdoving

Geen

Techniek

Laser

Hersteltijd

Geen

Resultaat

Bouwt op

Prijs

€180,00

Te herhalen na

4 – 6 weken

Geschikt Bij....

-Een doffe huid.

-Een onreglmatige huidstructuur.

-Actieve acné.

Prijzen

Carbonpeel  €180,00

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.