Behandeling

Infini

Heel wat huidproblemen worden opgelost door de aanwezigheid van collageen, het natuurlijke eiwit in het bindweefsel. Met de Infini-techniek combineren we radiofrequentie en microneedling om dieper op de huid in te werken en zo de aanmaak van collageen te stimuleren. Dit zorgt op termijn voor een betere huidspanning en een vollere, meer kwalitatieve huidstructuur.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar.

U dient 1 uur voor de Infini behandeling aanwezig te zijn om een pijnstiller in te nemen  verdovende crème aan te brengen op de onderzijde van het gelaat ( vanaf de neus, de wangen, de mondzone & de kaaklijn) tot helemaal in de hals. Deze crème mag in een dikke witte laag worden aangbracht.

Behandeling

De huid wordt eerst gereinigd.

De Infini is een hoge intensiteits, gerichte radiofrequentie behandeling gecombineerd met de microneedling techniek. Hierbij wordt er een persoonlijk kopstukje met geïsoleerde micronaaldjes bevestigd op een handstuk. Dit laat toe de diepte (0,5mm tot 3,5mm) en de sterkte van de energie-vrijgave te controleren en een bijkomend effect te creëren in de diepere lagen van de huid met een minimale oppervlakkige beschadiging. Op deze manier zal de aanmaak van collageen worden gestimuleerd.

Tijdens de behandeling zal u warmte en een sterke druk voelen. Dit is korstondig en van voorbijgaande aard. De bovenste huidlagen worden zo min mogelijk beschadigd.

Nazorg

Meteen na de behandeling kan u last hebben van zwelling, roodheid, korstjes en eventuele blauwe plekken. AL deze effecten vervagen na gemiddeld een week.
De zon en zonnebank moet vermeden worden tot alle roodheid is verdwenen. U dient een te allen tijde zonnefactor met SPF50 te gebruiken gedurende deze periode.

Resultaat

De oude beschadigde collageen zal vervangen worden door nieuwe collageen. Hierdoor wordt de huid terug steviger en meer egaal.
Al na de eerste behandeling ziet u een verbetering. Het effect van de Infini bouwt gedurende enkele maanden op. Om een optimaal resultaat te bereiken raden we aan om 2 à 3 behandeling te ondergaan met een tussen tijd van 6 à 8 weken.

Duur 

50min

Verdoving

1uur vooraf

Techniek

Microneedling & radiofrequentie

Hersteltijd

Tot 7 dagen

Resultaat

vanaf 2 maanden

Prijs

€300,00 (plus kopstuk)

Te herhalen na

2 à 3 behandelingen

Geschikt Bij....

-Diepe, groeven, acnéletstels en littekens.

-Huidverslapping aan de hals- of kaaklijn.

 

LET OP!:

Deze behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, personen met metalen implantaten in het gelaat of voor personen met elektronische implantaten zoals pacemakers.

Prijzen

Infini €300,00

Persoonlijk kopstuk €65,00

Het kopstuk van het infini-toestel wordt gereinigd en na de behandeling door de patiënt zelf bewaard. Het gaat ongeveer 2 à 3 behandelingen mee.

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.