Behandeling

Picoplus Rejuvenation

De Picoplus laser is een behandeling voor de huidverjonging en huidverbetering. Het vermindert fijne lijntjes, wijde poriën en milde acné letsels en stimuleert bovendien collageen.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar.

Verder heeft deze behandeling geen voorbereiding nodig.

Behandeling

De huid wordt gereinigd waarna de behandeling van start kan gaan.
De rejuvenation met de picoplus gebeurt met het dual dots handstuk. De behandelaar dient hiermee selectief en gecontroleerd een mechanisch lichtprikkel toe. De warmte stimuleert de cellen om nieuw collageen en elastine aan te maken, waardoor de huid fijner en steviger wordt. De rejuvenation is een niet-ingrijpende behandeling. Een warmte sensatie kan ervaren worden tijdens de behandeling.

Nazorg

Meteen na de behandeling kan roodheid optreden. Die verdwijnt de dag zelf nog. U kan meteen weer aan de slag. Eventuele plaatselijke bloedpuntjes verdwijnen na 2 dagen. De eerste week na de behandeling kan uw huid iets droger aanvoelen. Bescherm de huid goed met een SPF50 en vermijd de zon zeker voor 14 dagen.

Resultaat

De behandeling wordt meestal 3 tot 4 keer herhaald. Het resultaat blijft verder verbeteren tot 6 weken en langer na de behandeling.

Duur 

40min

Verdoving

Geen

Techniek

//

Hersteltijd

//

Resultaat

Na 6 weken

Prijs

€180,00 – €270,00

Te herhalen na

3 tot 4 keer

Geschikt Bij....

-Ruwe huidstructuur door poriën en fijne lijntjes

-Dunne, doffe huid door collageenverlies

-Lichte huidverslapping

Prijzen

Ogen           €180,00

Gelaat         €270,00

Hals             €270,00

Decolleté    €270,00

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.