Behandeling

Spierontspanners

Botuline toxine is een injectable die gebruikt wordt voor de behandeling aan dynamische rimpels. Dynamische rimpels zijn lijnen die onstaan na of door samentrekking van bepaalde spieren.

Of je nu last hebt van een diepe fronsrimpel, kraaiepootjes bij het lachen of een terug kerende migraine door spanningshoofdpijn, een spierontspanner biedt de uitkomst bij verschillende cosmetische wensen of medische ongemakken.

Sommige spieren geven een liftend effect als we ze aan prikken en dus ontspannen. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld een vermoeide blik verminderen en het gelaat een frissere uitstraling geven.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw arts.
Er is geen verdovende crème vereist.

U kan eventuele blauwe plekken of zwelling verminderen door een aantal dagen vooraf het volgende te vermijden: het gebruik van alcoholische dranken, bloedverdunners (enkel in samenspraak met uw arts), multivitaminen en vit. E.
Arnica of Traumeel tabletten kan u 3 dagen op voorhand innemen, en voortzetten tot 2 dagen na de behandeling.
Dit is vrij van voorschrift te verkrijgen bij de apotheek.

Behandeling

Voor de behandeling zal de assistent uw gelaat reinigen. De dokter zal de spierontspanner vakkundig in de besproken zones injecteren. De behandeling duurt ongeveer een 10min.

Nazorg

Na de behandeling dient u gedurende 24u veel mimieken te maken, zo te spierontspanner beter. U mag 48u na uw behandeling geen sport, sauna of zonnebank te gebruiken en alsook geen gelaatsmassages. Wees voorzichtig bij het reinigen van het gelaat en met andere schoonheidsafspraken.

Resultaat

Het resultaat is een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrikking met behoudt van uw normale mimiek.
De spierotnspanner heeft 14 dagen nodig om volledig in te werken. Pas na 14 dagen staat de behandeling volledig op punt. Dit effect blijf gedurende 3 à 4 maanden. Wenst u het behaalde resultaat te behouden? Maak dan tijdig een nieuwe afspraak.

Duur 

20min

Verdoving

Geen

Techniek

Injectie

Hersteltijd

+/- 3 dagen

Resultaat

Na 14 dagen

Prijs

Vanaf €150,00

Te herhalen na

3 – 4 maanden

Geschikt Bij....

-Kraaienpootjes,

- Voorhoofdslijnen, fronslijnen, minimale wenkbrauwlift

-Gummysmile correctie

-Migraine door spanningshoofdpijn.

Prijzen

1 zone           €150,00
1,5 zones      €200,00
2 zones         €250,00
2,5 zones      €300,00
3 zones         €350,00

Parkeren bij carpe clinic?

Ontdek de cadeaubonnen
bij Carpe Clinic!

Verras je dierbaren met een Carpe Clinic cadeaubon en laat hen kiezen uit een reeks geweldige behandelingen.