Kwaliteitsgarantie

KWALITEITSGARANTIE

Wij staan garant voor een uitzonderlijke kwaliteit. Dat kan doordat we resoluut inzetten op drie pijlers:

  • De keuze van de producten, toestellen en de infrastructuur van de kliniek
  • De kennis om de techniek juist uit te voeren
  • De opleiding, vaardigheid en ervaring van de arts

Producten, toestellen en infrastructuur
Bij Carpe Clinic kiezen we enkel voor het beste. Op het vlak van toestellen en technologie halen we steeds de doeltreffendste en meest innovatieve nieuwkomers in huis. Het meest performante toestel voor het beste resultaat, dus.

Daarnaast gebruiken we uiteraard uitsluitend kwaliteitsproducten met een CE-markering en een geldige registratie. De Belgische wetgeving laat echter niet toe dat medicamenten en injectables bij hun naam vermeld worden op deze site. Dit valt onder de wet van 1964 ‘verboden reclame voor medicijnen’. In de kliniek zelf mag u gerust elk product bekijken en keuren.

Technische kennis
Dankzij onze wetenschappelijke samenwerkingen met bedrijven (die u kan volgen op onze site www.TCSE.be) staat Carpe Clinic wat technische kennis betreft aan de wereldtop. Dit levert, in combinatie met onze bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek, een garantie voor een uitzonderlijke kwaliteit.

We richtten ook een eigen Skin Academy op. Langs deze weg willen we onze kennis en de resultaten van ons doorgedreven onderzoek delen met onze (internationale) collega’s.

Ons ervaren medisch team
Ten slotte genieten onze ervaren artsen de beste opleidingen, volgen ze alle (internationale) congressen en hebben ze ervaring opgedaan in de meest gevestigde kliniek van onze regio.

Hun kunde is uw garantie voor kwaliteit.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50