Esthetische verwijdering

ESTHETISCHE VERWIJDERING

WEG MET LETSELS

Sommige oneffenheden op de huid moeten door hun diepte of door hun mogelijke ontaarding op een kordate maar esthetisch verantwoorde manier door de geneesheerspecialist verwijderd worden. We verwijderen het letsel onder plaatselijke verdoving en bespreken samen met u de nazorg.

Soms worden de letsels ook voor analyse opgestuurd. Vervolgens oordeelt de arts of er een chirurgische excisie met of zonder hechting of een verwijdering met een laser noodzakelijk is.

 

Wanneer is dit iets voor mij?
  • Diepe goedaardige letsels en mogelijk kwaadaardige letsels zijn voor deze behandeling geschikt. Een ‘heringreep’ kan noodzakelijk zijn.
  • Soms moeten we biopsies (kleine fragmenten huid) nemen als staal voor verdere analyse vooraleer we kunnen beslissen om een ruimere operatie te doen. Deze biopsies zijn bijzonder klein (ongeveer 2 millimeter).
Waar hou ik rekening mee als ik voor deze behandelingstechnieken?
  • Een verband voor enkele dagen tot twee weken kan noodzakelijk zijn.
  • Bloedverdunners zoals aspirine, alcohol of vitamine E worden de twee weken voorafgaand aan de ingreep best vermeden.
  • In sommige gevallen is een korte kuur met antibiotica aangewezen. De richtlijnen geven we mee bij de eerste raadpleging.
Welk resultaat mag ik verwachten?
  • Indien het letsel goed gelegen is en niet al te diep zit, kan het litteken soms onzichtbaar zijn. In de rest van de gevallen is een fijne lijn zichtbaar die in de loop der tijd kan vervagen.

WAAROM BIJ CARPE?

koop een pakket en bespaar per sessie!

koop een pakket en bespaar per sessie!

uw behandelaar is een expert

uw behandelaar is een expert

verminder cellulitis

verminder cellulitis

krijg stevigere billen

krijg stevigere billen

weg met striemen en littekens!

weg met striemen en littekens!

prijsvoordeel bij pakketprijs

prijsvoordeel bij pakketprijs

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50