G-Laser

g-laser

MEDICAL REJUVENATION

Vaginale ongemakken zoals droogte, branderig gevoel, verlies van de optimale vaginale structuur en urine-incontinentie kunnen optreden na de geboorte van een kind of ook onder andere bij het ontstaan van de menopauze.

Dit noemt men ‘vaginaal relaxatie syndroom’ en is een veel voorkomende aandoening. De belangrijkste oorzaken ervan zijn bevallingen en menopauze met afname van de hormonenspiegel en vaginale atrofie: een ziekte die nadelige invloed heeft op je leven en de relatie met je partner. De symptomen starten vaak met lichte urine-incontinentie (bij niezen, of lachen), maar verergeren vaak met de loop van de tijd. Daarnaast zijn droogte, branderig gevoel en vooral ook verslapping van het weefsel (verlies van spanning) indicaties.

Veel vrouwen herkennen zich in deze symptomen maar ondernemen geen stappen of proberen het via zelfmedicatie, echter niet met het gewenste resultaat en veel frustratie tot gevolg.

De artsen bij Carpe Clinic hebben de mogelijkheden onderzocht van laserbehandeling op genitaal gebied, en hebben de formule ‘Intimalase’ op het FOTONA platform verder onder de loep genomen. Ze zien dat inderdaad vele van deze ongemakken kunnen verbeterd worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Deze INTIMALASE is een pijnloze en minimaal invasieve laserbehandeling voor vaginale verjonging, die werkt door middel van erbium, en die zich o.a. ook richt op de inkrimping van het weefsel.

Een speciaal opgeleide arts begeleidt de laser en uw behandeling.

Door zachtjes in te werken met de erbium laser op het weefsel van de vaginale mucosa, stimuleert de laser de productie van collageen waardoor de functionaliteit van het behandeld gebied verbetert, de juiste balans van het slijmvlies zich herstelt en het vaginale kanaal haar oorspronkelijke spanning terugvindt.

De INTIMALASE is een gerichte versie van het medische en esthetisch gespecialiseerde laserbedrijf FOTONA

Welk resultaat mag ik verwachten

Een groot voordeel van deze behandeling is dat dankzij de verbetering op vlak van droogte, kwetsbaarheid en verlies van mucosale elasticiteit, de lastige jeuk, irritatie en pijn die bijzonder acuut kan worden tijdens de geslachtsgemeenschap, geëlimineerd wordt.

De interactie met laser is in feite, de ideale manier om het collageen in de vaginale wand, de rehydratatie en het functionele weefselherstel te stimuleren. De heilzame werking kan bijdragen aan het zelfvertrouwen en seksueel genot verbeteren.

De behandeling is pijnloos, er is geen verdoving nodig, u kan uw werkzaamheden ook meteen na de behandeling verderzetten. Licht bruin verlies, vergelijkbaar met een bezoek aan de gynaecoloog, na de behandeling kan voorkomen.

WAAROM BIJ CARPE?

pijnloos

pijnloos

onmiddellijk resultaat

onmiddellijk resultaat

uw behandelaar is een specialist

uw behandelaar is een specialist

toplaser van ALMA; groot laser bedrijf wereldbekend

toplaser van ALMA; groot laser bedrijf wereldbekend

snelle vernieuwing van de cellen

snelle vernieuwing van de cellen

Alle prijzen zijn in €, per zone en steeds onder voorbehoud van consultatie.

Bij elke behandeling of medicament, zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek, door het voorzichtig handelen in deze tak van de geneeskunde, meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit meestal probleemloos op. Al de diensten van Carpe Clinic zijn streng geselecteerd en zorgvuldig uitgevoerd door onze werknemers, om een maximaal resultaat te bekomen.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50