Veiligheid voorop

VEILIGHEID VOOROP

Veiligheid primeert. We waken er dan ook ten allerstrengste over dat elke behandelprocedure honderd procent veilig kan verlopen.

Veiligheid begint bij de keuze van de juiste behandeling
Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we bij Carpe Clinic meteen het onderscheid maken tussen een veilige en een potentieel risicovolle behandeling. Alle onze diensten zijn dan ook streng geselecteerd – niet enkel met het oog op veiligheid, maar ook met de grootste aandacht voor doeltreffendheid en maximaal resultaat.

Maar we zorgen er ook voor dat u de juiste behandeling krijgt. Door objectieve huid-, lichaams- en haaranalyses achterhalen we eerst uw probleem en huidtype. Pas daarna wordt een persoonlijk en gericht behandelplan opgesteld. Dat is in het belang van uw veiligheid, want onaangepaste behandelingen kunnen risico’s met zich meebrengen.

… en de juiste arts
Alle behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd door ons medisch team. De artsen bij Carpe Clinic hebben jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in hun domein. Het team bestaat uit volwaardige geregistreerde geneesheren, gespecialiseerd in de medische esthetiek. Als garantie voor uw veiligheid staan wij geen freelance ‘prikartsen’ toe. We werken steeds met ons vertrouwde en vaste team, in een perfect aangepaste en moderne infrastructuur.

Bij elke behandeling of medicament zijn onvoorziene reacties mogelijk. Gelukkig zijn deze in de esthetiek – net doordat in deze tak van de geneeskunde erg voorzichtig wordt gehandeld – meestal beperkt tot minder resultaat dan verwacht. Een vervolgbehandeling lost dit doorgaans probleemloos op.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@carpe.be
T +32 3 230 40 50