Behandeling

Peeling

De huid vervangt beschadigde en verouderde lagen van de huid continu, dankzij de aanmaak van nieuwe cellen in de diepere huidlagen. We kunnen dit proces van natuurlijk herstel stimuleren door de oude, dode huidlaag op een zachte manier te verwijderen door middel van peelings. Het resultaat is een frissere en strakkere huid, een egalere huidstructuur. We brengen de huid weer in optimale conditie.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones, het gewenste resultaat maar ook welke soort en het niveau van de peeling. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar.

Verder mag er geen verdoving worden aangebracht.

Stop een 4 tal dagen op voorhand met prodcuten die een peelende werking. Hebben zoal: AHA’s, BHA’s, retinol / vit. A en scrubs.

Behandeling

We voeren verschillende soorten peelings uit, afhankelijk van uw huidtpe en het gewenste resultaat. De chemische peeling maken gebruik van moleculen zoals fruitzuren of AHA’s, TCA, Resorcine, melkzuur en slicylzuur.

De huidtherapeut begint met het reinigen van de huid om talg, vuil te verwijderen. Vervolgens wordt de huid gedesinfecteerd en is de huid klaar om behandelt te worden. Na het reinigen van de huid brengen we de peeling aan. Die wordt na het inwerken weer verwijdert, waardoor de huid kans krijgt om zicht te herstellen. Bij een medische peeling wordt de chemische peeling verrijkt met medische crèmes

Nazorg

In de week na de behandeling kan de huid licht afschilferen en trekkerig aanvoelen. De behandelaar zal u een aangepaste crème meegeven. Deze kan u aanbrengen zoals aangegeven. U dient uw huid goed te beschermen met een factor 50 en de zon te vermijden gedurende 14 dagen.

Resultaat

De huid voelt meteen na de behandeling zacht aan.

Hou er rekening mee dat uw huid even de tijd nodig heeft om te vervellen. Na +/- 2 weken worden de eerste resultaten zichtbaar, afhakelijk van het herstelvermogen van uw lichaam.

Herhaalbehandelingen zijn echter nodig voor een optimaal effect binnen de 4 à 6 weken.

Het aantal behandelingen is steeds in samenspraak met uw huidtherapeute.

Duur 

30-40min

Verdoving

Geen

Techniek

Fruitzuren

Hersteltijd

+/- 7 dagen  

Resultaat

Bouwt op

Prijs

vanaf €90,00

Te herhalen na

4 – 6 weken.

Geschikt Bij....

-Een doffe huid.

-Een onregelmatige huidtstructuur.

-Pigmentvlekken en littkens

-Active acné

Prijzen

Peeling Niveau 1 €90,00

Peeling Niveau 2 €150,00

Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten