Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend.

Behandelingen tegen

zichtbare bloedvaten

Een gesprongen adertje, couperose, zichtbare bloedvaatjes rond de neus of op de wangen: we zien ze liever gaan dan komen. Nochtans is het heel normaal: onder onze huid gaat een enorme verzameling aan bloedvaten schuil. Soms zetten ze uit – bijvoorbeeld onder invloed van het weer, stress, opvliegers of alcohol – met roodheid als eindresultaat. In normale omstandigheden krimpen ze gelukkig weer in en trekt de roodheid weer weg. In sommige gevallen kan het gebeuren dat de bloedvaatjes hun ritme verliezen en permanent open blijven. Zo ontstaan uiteindelijk permanente roodheid of zichtbare bloedvaatjes. Jammer, want die willen we natuurlijk liever niet.

Behandeling:

Goed nieuws: dat hoéft niet. Met behulp van high tech toestellen en een gerichte behandeling is het mogelijk om de bloedvaatjes weer te sluiten. Meestal gebeurt dat met lasers of een flitslamp, maar ook medisch LED-licht heeft een bewezen werking. Erg efficiënt is de fotofacial: de flitslamp richt zich specifiek op de rode bloedcellen in de haarvaten én schroeit de adertjes toe. In veel gevallen is één behandeling al voldoende, soms is een kuur aangeraden.

 

Gratis intake

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende (en kosteloze) gelaatsanalyse. Tijdens deze intake brengen onze huidspecialisten je huid in kaart en bespreken we op welke manier we jouw pigmentatie het beste aanpakken, voor een vlekkeloos resultaat.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!