Behandelingen tegen

zichtbare bloedvaten

Een gesprongen adertje, couperose, zichtbare bloedvaatjes rond de neus of op de wangen: we zien ze liever gaan dan komen. Nochtans is het heel normaal: onder onze huid gaat een enorme verzameling aan bloedvaten schuil. Soms zetten ze uit – bijvoorbeeld onder invloed van het weer, stress, opvliegers of alcohol – met roodheid als eindresultaat. In normale omstandigheden krimpen ze gelukkig weer in en trekt de roodheid weer weg. In sommige gevallen kan het gebeuren dat de bloedvaatjes hun ritme verliezen en permanent open blijven. Zo ontstaan uiteindelijk permanente roodheid of zichtbare bloedvaatjes. Jammer, want die willen we natuurlijk liever niet.

Behandeling:

Goed nieuws: dat hoéft niet. Met behulp van high tech toestellen en een gerichte behandeling is het mogelijk om de bloedvaatjes weer te sluiten. Meestal gebeurt dat met lasers of een flitslamp, maar ook medisch LED-licht heeft een bewezen werking. Erg efficiënt is de fotofacial: de flitslamp richt zich specifiek op de rode bloedcellen in de haarvaten én schroeit de adertjes toe. In veel gevallen is één behandeling al voldoende, soms is een kuur aangeraden.

 

Gratis intake

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende (en kosteloze) gelaatsanalyse. Tijdens deze intake brengen onze huidspecialisten je huid in kaart en bespreken we op welke manier we jouw pigmentatie het beste aanpakken, voor een vlekkeloos resultaat.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.