Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend.

Ervaar de kracht

van injectables

De term injectables? Denk aan fillers en spierontspanners die door middel van een injectienaald in de huid worden aangebracht. Pijnvrij, met de nodige zorg en net op die plekken waar de huid een opkikker kan gebruiken. De meerwaarde van injectables? Ze kunnen zeer effectief ingezet worden tegen rimpels, maar ook vullen waar nodig. Rimpels vervagen of verdwijnen zelfs helemaal. Een injectable laat u dus genieten van een frisse, gezonde en jonge uitstraling. Uw huid straalt opnieuw! 

De meerwaarde van fillers

Fillers bevatten hyaluronzuur, een stof die van nature in uw huid en lichaam aanwezig is. Onze fillers zorgen voor extra volume op de plaats waar dit nodig is. Fillers binden vocht aan zich, waardoor ze voor meer volume zorgen. Tijdelijke fillers worden na een tijdje wel door het lichaam afgebroken, waardoor u een behandeling met fillers na een 9 à 12 maanden dient te herhalen. Zo geniet u steeds van een optimaal en stralend resultaat.

Spierontspanners

Rimpeltjes en spieren behandelen en zachter door aanspanning? Dat kan met het natuurlijke eiwit dat in spierontspanners zit. Het gebied tussen uw nek en de haargrens kan hier perfect mee aangepakt worden. Trouwens ook bij overmatig zweten, zichtbaar tandvlees bij het lachen en zelfs bij hoofdpijn, kunnen spierontspanning een oplossing bieden. De werking van spierontspanners gaat zo’n 6 maanden mee, waarna een nieuwe behandeling bekeken kan worden.

Lipofilling als alternatief

Een alternatief voor bovenstaande behandelingen? Lipofilling. Het mooie aan deze behandeling? Het resultaat is blijvend. Het overgrote deel van het getransplanteerde vet blijft netjes op zijn plaats zitten, terwijl de rest door het lichaam wordt afgebroken.

Waar kunnen injectables ingezet worden?

In het gelaat zorgen voor injectables voor een jongere en frissere uitstraling. Doffe huid wordt aangepakt. Terwijl botox voornamelijk wordt ingezet voor het wegwerken van rimpels, worden fillers ingezet bij het opvullen van lippen en het verminderen van wallen onder de ogen.

Snel en pijnloos

Een behandeling met injectables neemt maar weinig tijd in beslag en het is quasi pijnloos. Ook na de behandeling ondervindt u geen hinder, terwijl u quasi onmiddellijk resultaat ziet. Botox en hyaluronzuur zijn de meest voorkomende injectables en al jaren bewijzen ze hun meerwaarde. 

Advies op maat

Onze huidspecialisten hebben heel wat behandelingen met injectables in de vingers en er wordt steeds een aanpak op maat uitgewerkt. We luisteren naar uw wensen, vertellen objectief wat de mogelijkheden en mogelijke resultaten zijn en stellen een behandeling voor op maat. Reken op een comfortabele behandeling met een snel resultaat. Een sprankelende uitstraling ligt ook voor u opnieuw binnen handbereik. 

Kwalitatieve producten

Niet alleen zijn onze specialisten stuk voor stuk geschoold en ervaren, ze werken ook met topkwaliteit van producten en toestellen die voldoen aan de strengste normen en waarmee in alle veiligheid kan gewerkt worden. 

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer advies over de mogelijke behandelingen met injectables? Maak een afspraak bij één van onze specialisten en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. 

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!