Verwijderen

Van tatoeages

Een oude tattoo die er niet meer zo mooi uitziet? Een stukgelopen relatie of gewoon een tekening die niet meer bij je past? Soms krijgen we spijt van iets dat ooit een goede beslissing leek, en dan zijn we al het bewijsmateriaal liever kwijt dan rijk. Al helemaal als het op je lichaam staat. 

Behandeling:

Het verwijderen van tatoeages gebeurt met de Picopluslaser: die maakt het mogelijk om alle kleuren inkt op alle dieptes te verwijderen. De laser laat geen littekens na en werkt op twee manieren. Enerzijds wordt de inkt naar de oppervlakte geduwd. Anderzijds wordt het pigment vergruisd naar heel kleine deeltjes. Een deel wordt uit de huid gestoten, de rest wordt heropgenomen in de bloedbaan en zo afgevoerd. Na elke behandeling vervaagt de tattoo een beetje weer, tot er uiteindelijk niets meer te zien is. Doorgaans zijn er zeker vier tot zes behandelingen nodig, afhankelijk van hoe lang geleden en hoe diep de tatoeage werd gezet.

Gratis intake

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende (en kosteloze) intake. Tijdens dit gesprek kunnen we een inschatting maken van het aantal sessies die nodig zijn om de tattoo te verwijderen.

Veelgestelde vragen: Tattoo removal

Het aantal sessies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

– de kleur(en) van de tattoo

– wanneer de tattoo geplaatst werd

– hoe diep de tattoo geplaatst werd

Gemiddeld hebben we tussen de 4 à 6 behandelingen nodig, telkens met (minstens) 2 maanden tussen. Ziet de tattoo nog rood de dag voor je behandeling? Dan stellen we de afspraak beter uit tot je tatoeage volledig hersteld is van de vorige sessie.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!