Ontdek alles over

Esthetische gynaecologie

Het bevorderen van je intieme en seksuele gezondheid, daar draait het om. Met onze esthetische gynaecologie willen we bijdragen aan meer levenskwaliteit (zowel tussen als buiten de lakens), meer zelfvertrouwen en een betere seksuele beleving. Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend consult esthetische gynaecologie luisteren we naar jouw verhaal.

Waarom esthetische gynaecologie?

Simpel: omdat je goed voelen over je intieme zone geen taboe is! Nochtans is dat al te vaak wel het geval. Een bevalling, de menopauze, de jaren die verstrijken, … De gezondheid en anatomie van de vagina en vulva veranderen doorheen de jaren, soms met afname van collageen en spierweefsel tot gevolg. Dat kan leiden tot specifieke klachten of ongemakken, zoals vaginale droogte, een branderig gevoel, een pijnlijke seksuele beleving of terugkerende infecties. Veranderingen die stuk voor stuk een impact hebben op je levenskwaliteit als vrouw. Veranderingen die voor velen nog taboe zijn. Veranderingen waarmee je nochtans helemaal niet moet blijven rondlopen. Samen praten we openlijk over jouw intieme gezondheid en gaan we op zoek naar de gepaste oplossing.

Video afspelen

Hiermee kan je bij ons terecht:

Ons team

Dr. Marijke Aerts

Gynaecologe – Preventieve en regeneratieve geneeskunde

Dr. Karolien Stevens

Gynaecologe – Preventieve en regeneratieve geneeskunde

“Vrouw zijn is heel wat. Wij kijken verder dan de gynaecologische pathways, maar willen verbinding maken met het gevoel van vrouw zijn.”

Meer weten over wat we met esthetische gynaecologie voor u kunnen betekenen? Contacteer ons. Tijdens een vrijblijvend consult luisteren we naar uw verhaal. 

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten