Thuis in de intieme zone

Esthetische gynaecologie

Het bevorderen van uw intieme en seksuele gezondheid, daar draait het om. Met onze esthetische gynaecologie willen we bijdragen aan een verhoogde levenskwaliteit, meer zelfvertrouwen en een betere seksuele beleving. 

Omdat je goed voelen over je intieme zone geen taboe is! 

Meer weten over wat we met esthetische gynaecologie voor u kunnen betekenen? Contacteer ons. Tijdens een vrijblijvend consult luisteren we naar uw verhaal. 

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier

Waarom esthetische gynaecologie?

Een bevalling, de menopauze, veroudering, … de gezondheid en anatomie van de vagina en vulva krijgt heel wat te verduren en afname van collageen en spierweefsel is onafwendbaar. Heel wat klachten/ongemakken kunnen het gevolg zijn. Vaginale droogte, een branderig gevoel, een pijnlijke seksuele beleving en terugkerende infecties en urinaire klachten zijn er maar enkele. 

Al deze fysische veranderingen hebben een impact op de levenskwaliteit van u als  vrouw. Vaak is dit nog een taboe, terwijl dit niet helemaal niet zo hoeft te zijn. Wij praten open over uw intieme gezondheid en reiken oplossingen aan.

Met welke klachten/wensen u bij ons terecht?

Esthetische gynaecologie kan voor de volgende problemen ingezet worden: 

  • Vaginale pijn 
  • Vaginale droogte 
  • Pijnlijke seksuele betrekkingen 
  • Urinaire klachten / urineverlies
  • Branderig gevoel / jeuk
  • Pijnlijke littekens
  • Chronische ontstekingen
  •  

Vertel ons uw klachten en samen met u gaan we op zoek naar de gepaste gynaecologische oplossing. 

Ons team

Dr. Marijke Aerts

Gynaecologe – Preventieve en regeneratieve geneeskunde

Dr. Karolien Stevens

Gynaecologe – Preventieve en regeneratieve geneeskunde

“Vrouw zijn is heel wat. Wij kijken verder dan de gynaecologische pathways, maar willen verbinding maken met het gevoel van vrouw zijn.”

Waarom uw esthetische gynaecologie bij Carpe Clinic?

Met meer dan 25 jaar ervaring in lichaam, huid, gelaat en haar en een vakkundig team aan artsen en skin experts, zijn we geknipte partij voor heel wat behandelingen. 

Met ons professioneel team aan gediplomeerde artsen gespecialiseerd in esthetische gynaecologie, is uw intieme zone bij ons in betrouwbare handen. In een uiterst hygiënische en aangename omgeving geniet u van een behandeling waarbij u steeds centraal staat. Wij beschikken over de nieuwste technologie en omringen u met de beste zorgen.