Carpe Clinic

Haarbehandelingen

De één heeft er te veel van, de ander net te weinig. Haar is iets heel zichtbaars. Het is een van de eerste dingen die ons opvallen – bij ons eigen spiegelbeeld of bij anderen – en speelt daardoor een belangrijke rol in hoe we ons voelen. Net daarom is het zo vervelend wanneer die haardos niet past bij wie we (willen) zijn. Geen nood, er is vast en zeker iets aan te doen. Of je nu de haargroei wil stimuleren, of net van ongewenste haartjes af wil: het kan allebei.

Hiermee kan je bij
ons terecht:

Haaruitval kan op iedere leeftijd plaatsvinden, zowel bij mannen als bij vrouwen, en telt verschillende oorzaken: hormonen, bepaalde tekorten, genetische factoren, … Het kan geleidelijk aan gebeuren, of net heel plots, maar het resultaat is telkens hetzelfde. Je haar ziet er dun en futloos uit, en zelf word je er vooral heel onzeker van. Nochtans bestaat er in de meeste gevallen een oplossing voor. Dankzij medische onderbouwde behandelingen kunnen we de haargroei stimuleren voor meer, voller en beter haar. Daarnaast bieden we ook definitieve laserontharing aan. De ideale uitkomst voor wie kampt met overbeharing, of als je gewoon van dat vervelende scheermesje (en bijhorende ingegroeide haartjes) af wil.

Een greep uit ons aanbod aan haarbehandelingen:

Video afspelen
Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten