Esthetische behandelingen
Blogs

Blog Carpe Clinic

Wil jij graag up-to-date blijven van Carpe Clinic? Of wil je graag meer weten over één van onze behandelingen? Blijf dan zeker op de hoogte met onze blogs.

Renophase peeling

Carpe Clinic introduceert nieuwe behandeling: Renophase peeling

Carpe Clinic is verheugd om haar kersverse behandeling te introduceren: de Renophase peeling. Deze geavanceerde peeling is ontworpen om de huid te verjongen, op te frissen en te verbeteren, en wordt op maat afgestemd op de unieke behoeften van elke patiënt. Met deze behandeling kunnen klanten genieten van een stralende huid en een jeugdigere uitstraling, en dat alles met de expertise en kwaliteit die Carpe Clinic te bieden heeft.

Lees meer »
Haargroei stimuleren

Haargroei stimuleren: de verschillende technieken bij Carpe Clinic!

Heb je je ooit afgevraagd waarom je last hebt van haaruitval? Het is een veelvoorkomend probleem dat veel mensen treft, ongeacht hun leeftijd of geslacht. In deze blog gaan we dieper in op de oorzaken van haaruitval en bespreken we enkele effectieve manieren waarmee we haargroei stimuleren. Bij Carpe Clinic begrijpen we de zorgen die haaruitval met zich meebrengt, en we staan klaar om je te helpen met oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. Zo doet Carpe jouw haar sneller groeien!

Lees meer »

Laserontharing Antwerpen: alles over de behandeling bij Carpe Clinic! 

Ben je klaar om afscheid te nemen van dat ongewenste lichaamsharen op een manier die langdurige resultaten geeft? Verlang je naar een haarvrije toekomst? Ontdek de mogelijkheden van laserontharing Antwerpen bij Carpe Clinic en bereid je voor op een wereld van comfort en zelfverzekerdheid. Dankzij onze medische laserontharing is (ongewenste) haargroei binnenkort definitief verleden tijd.

Lees meer »

Dr CYJ Hair filler tegen haaruitval

Een terugtrekkende haarlijn en dunner wordend haar, voor veel mannen én vrouwen is het een deuk in het zelfvertrouwen. Alopecia Androgenetica – of erfelijke haaruitval – is nochtans te behandelen. Terwijl heel wat behandelingen zich concentreren op één aspect van het probleem, heeft de CYJ Hair filler een viervoudige werking.

Lees meer »

Nieuwste trends in 2023: IMCAS Wereldcongres Parijs 

Eind januari waren we te gast op de IMCAS, hét wereldcongres voor esthetiek in Parijs. Zoals elk jaar was het koppenlopen op de place to be voor chirurgen, dermatologen en artsen. Zo’n 15.000 vakspecialisten kwamen samen op zoek naar de nieuwste trends en wetenschappelijke ontwikkelingen.

Lees meer »

Botox en fillers voor mannen en andere populaire behandelingen

Een iets strakkere kaaklijn, verwijderen van ongewenste haargroei of een algemeen gezonder en jonger ogende huid: steeds meer mannen vinden hun weg naar onze kliniek. De gedachte dat huidverzorging en esthetische behandelingen enkel voor het andere geslacht zouden zijn, is echt passé. Dat zien we duidelijk aan het aantal mannen dat in onze praktijk over de vloer komt. Benieuwd voor welke behandelingen de meeste mannen kiezen wanneer ze op de stoel van onze dokters zitten? Wij hebben de populairste cosmetische behandelingen voor mannen voor je opgelijst.

Lees meer »

Minerale make-up: ontdek de voordelen

Alle voordelen van klassieke make-up en ook nog eens goed voor je huid? Het lijkt te mooi om waar te zijn. Knipper gerust twee keer met je ogen: minerale make-up is werkelijk het van het. Bovenop een stralende teint en cover-up van oneffenheden zorgt deze natuurlijke make-up voor een op-en-top gezonde huid.

Lees meer »

Dunner wordend haar? Hairstetics biedt een oplossing

Als je haar dunner begint te worden, kan het zijn dat je op een gegeven moment je huid door je haar heen ziet. Voor veel vrouwen vormt dit een bron van onzekerheid. Een haartransplantatie is echter te ingrijpend, en haarextensions bieden ook geen uitkomst aangezien die de hoofdhuid niet camoufleren en bovendien het haarverlies enkel verergeren. Om vrouwen met erfelijke haaruitval te helpen, bieden wij daarom een gloednieuwe behandeling aan met synthetische haartjes: hairstetics.

Lees meer »

Hoe overbeharing tegengaan?

Overbeharing is best lastig. Gelukkig kunt u overbeharing efficiënt aanpakken. Wij duiken even dieper in het onderwerp, vertellen u wat overbeharing juist is en wat u er aan kan doen.

Lees meer »

Is laserontharing wat voor u?

Bij Carpe Clinic zijn we al heel wat jaren thuis in laserontharing en hebben we al honderden laserontharingen achter de rug. Maar is laserontharing wat voor jou? Wat is het, wat zijn de voordelen en waarom kiest u voor Carpe Clinic? Wij zetten een aantal zaken voor u op een rijtje.

Lees meer »
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!