Renophase peeling
Blog Carpe Clinic

Carpe Clinic introduceert nieuwe behandeling: Renophase peeling

Carpe Clinic is verheugd om haar kersverse behandeling te introduceren: de Renophase peeling. Deze geavanceerde peeling is ontworpen om de huid te verjongen, op te frissen en te verbeteren, en wordt op maat afgestemd op de unieke behoeften van elke patiënt. Met deze behandeling kunnen klanten genieten van een stralende huid en een jeugdigere uitstraling, en dat alles met de expertise en kwaliteit die Carpe Clinic te bieden heeft.

Wat is een Renophase peeling?

Een Renophase peeling is een effectieve behandeling om de huid tussentijds op te frissen en algemeen anti-aging effect te bewerkstelligen. Deze peeling maakt gebruik van verschillende zuren die op maat worden gecombineerd om te zorgen dat de huid doorlaatbaar wordt. Aan de hand van deze peeling kunnen we pigment aanpakken, structuur verbeteren en een algemene opfrissing bieden.

Renophase peeling
Renophase peeling

De verschillende soorten Renophase peeling

Elke Renophase peeling wordt tijdens de behandeling afgestemd op de specifieke behoeften van de patiënt. De algemene werkwijze blijft echter grotendeels hetzelfde en omvat de volgende varianten:

  • Renophase Basic: De Renophase Basic-behandeling is gericht op algemene huidverjonging en verbetering. Deze behandeling maakt gebruik van een combinatie van verschillende zuren om de huidtextuur te verbeteren en te verfrissen.
  • Pink Peel: De Pink Peel is een specifieke peeling variant, ontworpen om bepaalde huidproblemen aan te pakken, zoals pigmentvlekken en ongelijkmatige huidskleur en maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde zuren om pigmentvlekken te verminderen en de huid te egaliseren.
  • Renophase Plus: Bij de Renophase Plus-behandeling wordt er naast de zuren LED-therapie gebruikt om de huid te stimuleren en te verjongen.
  • Glow Facial: De Glow Facial is een uitgebreidere behandeling die gericht is op het bereiken van een stralende huid en algemene verbetering. Naast de zuren omvat deze behandeling needling (microneedling) en het gebruik van een masker voor extra huidverjonging en hydratatie.

De voorbereiding op de behandeling

Voorafgaand aan de peeling wordt er een grondige reiniging van de huid uitgevoerd. Tijdens een voorafgaand gesprek of na een huidanalyse worden de ingrediënten bepaald die voor de behandeling nodig zijn. Vervolgens worden de ingrediënten in stapjes toegepast, waarbij het aantal stappen afhankelijk is van de behoeften van de patiënt. Aan het einde van de behandeling kan er vaak een verzachtend middel worden gebruikt, zoals LED-therapie of een kalmerend masker, in plaats van zuren. Het is belangrijk op te merken dat het wordt aanbevolen dat patiënten hun gezicht niet reinigen tot de volgende dag na de behandeling, en dat make-up op de dag van de behandeling wordt afgeraden.

voorbereiding Renophase peeling
Behandeling Renophase peeling

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van de specifieke behoeften van de patiënt. Verschillende soorten zuren kunnen worden gebruikt om specifieke problemen aan te pakken, zoals pigmentvlekken, het verbeteren van de huidstructuur, of algemene huidverjonging. Hoewel de volgorde en werkwijze van de Renophase behandelingen vaak hetzelfde zijn, kan elke behandeling worden aangepast en uitgebreid met extra stappen zoals needling, LED-therapie, maskers, en meer. Het kan ook variëren van sessie tot sessie voor dezelfde patiënt.

Hoe snel is de huid hersteld na een Renophase peeling?

De hersteltijd na de behandeling is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Hoe intenser de behandeling en hoe meer componenten worden gebruikt, des te langer het kan duren voordat de huid weer normaal is. Bijvoorbeeld, roodheid kan voorkomen na de behandeling, maar dit zal geleidelijk verminderen.

Renophase peeling
Carpe Clinic

Carpe Clinic helpt je graag verder

Wil jij graag meer informatie over deze behandeling? Ben je benieuwd naar de kosten of wil je alvast een afspraak maken? Bekijk dan snel de website of neem contact op. Wij helpen jou graag verder.

Contacteer ons voor meer info of een consultatiegesprek

Overweeg je na het lezen van deze blogpost een hairstetics behandeling, of zit je nog met vragen? Contacteer ons gerust en we helpen je graag verder.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten